adscode

TED’den Eğitim Seferi Devam Ediyor

Türk Eğitim Derneği’nin başarılı ancak maddi olanakları yetersiz öğrencilere burs sağlamak amacıyla başlattığı ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyası devam ediyor.

TED’den Eğitim Seferi Devam Ediyor
Etkinlikler

Düş Hekimi Yalçın Ergir ve Soprano Leyla Çolakoğlu’nun “Sonsuza Dek Aşık, Sonsuza Dek Genç” adlı fantastik müzikali, ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu’nda geliri Türk Eğitim Derneği burs fonuna aktarılmak üzere sahnelendi.
Türk Eğitim Derneği, ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyasına devam ediyor. Metnini Düş Hekimi Yalçın Ergir’in kaleme aldığı ve Ars rolünü üstlendiği; rejisini soprano Leyla Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği ve Vita rolünü oynadığı “Sonsuza Dek Aşık, Sonsuza Dek Genç” müzikali, ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu’nda izleyici ile buluştu. Müzikalde, 
Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları da sahne aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren müzikalde, sevgi, aşk ve yaşama sevinci temaları işlendi. Müzikalin sonunda izleyiciler, sanatçıları ayakta alkışladı. Müzikalden elde edilecek gelir, Türk Eğitim Derneği burs fonuna aktarılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)