adscode

The CUP’a Davet Etmek İçin 50 Yaratıcı Genç Aranıyor!

Gençler, dünyanın en yaratıcı isimlerini canlı dinleyecek 50 şanslı kişiden biri olmak için 27 Aralık – 17 Ocak tarihleri arasında Facebook’ta açılan “Statusvertising” uygulaması üzerinden yaratıcılıklarını…

The CUP’a Davet Etmek İçin 50 Yaratıcı Genç Aranıyor!
Etkinlikler

 

Açıldığı günden beri  4000’in üzerinde kişinin  indirdiği uygulamada gençler “The CUP” ile ilgili yaratıcı statü mesajları yazdı. Facebook üzerinden oylanan bu mesajlar, ayrıca bir seçici kurul tarafından da derecelendiriliyor. The CUP’a davet edilecek 50 yaratıcı genç, Statusvertising değerlendirme sürecinin sonunda belli olacak!

İstanbul’da gerçekleşecek Kıtalararası Reklamcılık Kupası “The CUP”a davetiye kazanmak için The CUP’ın gençlik ayağı The Young CUP kapsamında, Facebook’ta Youth Republic ve Digital Youth tarafından tasarlanan “Statusvertising” yarışması sona erdi!  Şanslı isimlerden olabilmek için gençler, Facebook’ta statü mesajlarını güncelledi ve yaratıcılıklarını kullanarak The Young CUP’tan bahsetti.

Facebook’ta yaratıcı statü mesajları, değerlendirme süreci de tamamlandıktan sonra 50 gence 26-27 Ocak’ta İstanbul’da yapılacak kıtalararası Reklamcılık Kupası “The CUP”ın kapılarını açacak! Dünyanın en önemli yaratıcıları The CUP için 2 gün boyunca kıtaları birbirine yaratıcılıkla bağlayan şehir İstanbul’da olacak. The CUP’ta geçmişin söylemlerinden uzaklaşarak geleceğin ufku çizilecek. The Young CUP kapsamındaki Statusvertising gençlere işte bu ufkun kapılarını açacak.

Klasik reklam yöntemlerinden herhangi biri kullanılmadan, yalnızca kendi web sayfası üzerinden duyurulan Statusvertising yarışması için gençlerinin ilgisi yoğun oldu. Türkiye’nin dört bir yanından The CUP ile ilgili statü mesajlarının paylaşıldığı yarışmada en çok katılımın Karadeniz bölgesinden olması ise gözlerden kaçmadı. Karadenizliler sivri zekâlarını ve yaratıcılıklarını burada da sergiledi.  Ayrıca çeşitli sözlük platformlarından gençler de The CUP’ı es geçmedi; sözlüklerini doldururken bir yandan da The CUP ile ilgili mesajlarını paylaşmayı unutmadılar. 5.056  kişi sayfayı beğenirken uygulamayı kullanan kişi sayısı ise 6687 oldu. Ayrıca Statusvertising’de birbiriyle yarışan 314 adet aktif statü mesajına oy veren 4612 kişi, 8084 adet oy ile sayfanın hareketini hızlandırdı.

Ayrıntılar facebook.com/YoungCup’ta!


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)