adscode
adscode

Turizm yaza patlar mı patlar!

Pandemide mutlu sona yaklaşıldığına yönelik sinyaller giderek artıyor.

Turizm yaza patlar mı patlar!
Milliyet Diyalog

Yaz aylarında aşılar konusunda çok mesafe alınacağı, vaka ve ölüm oranlarının dibe vuracağı ve dolayısıyla, aylardır evde kapalı kalan seyahatseverlerin yollara döküleceği söyleniyor. Tabii eğer yeni sürprizler olmazsa.

Bu konuda farklı senaryolar üzerinde çalışmak ve özellikle patlama olasılığı bir hayli yüksek olan sezona hazırlıklı olmak gerekir.

Kar yağacağı günler öncesinden açıklanmasına rağmen, “Kapanan yollar niye hâlâ açılmadı?” diye sorduğunuzda, “çok ani bastırdı” mazeretlerine alışık bir ülke olarak, turist bastırdığında, “Bu kadarını da beklemiyorduk, aksaklıklar o yüzden” denilmemeli!..


Tatile şimdi git haziranda öde!

Yarıyıl tatili avantajları da beraberinde getirdi. Birçok tur şirketi “Yarıyıl tatiline şimdi git, Haziran’da öde” kampanyası başlattı. Bu sayede kış otellerinde ve kayak merkezlerinde doluluk oranı yüzde 90’ları bulmuş.

Bu arada erken rezervasyonları yeniden canlandırıp, kış fiyatlarıyla yaz tatili gibi yeni kampanyalar yapılırsa eminiz ki, ciddi bir karşılık bulacaktır.

Bu da, bu zor dönemde kendileri için can simidi olacaktır!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, 10 milyon aşı daha geliyormuş, yerli ve milli aşıların üretim aşamasına gelmesi de haziran ortalarında gerçekleşecek. Görünen o ki, zor günler geçiren turizm sektörü için yaz aylarında tünelin ucu görülecek…


YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)