adscode
adscode

Yapı Kredi’nin gençlere torpil yapan kredi kartı!

Koç Üniversiteli öğrencilerin kimlik kartı ile Play’i bir araya getiren “Koç Üniversitesi Play Kart” ile gençler okulun tüm olanaklarından yararlanırken, istedikleri yerden alışveriş de yapabiliyor...…

Yapı Kredi’nin gençlere torpil yapan kredi kartı!
Özel Eğitim

Play’in tüm ayrıcalıklarından yararlanma imkanı sunan Koç Üniversitesi Play Kart, hesaba havale, hesap işletim - bildirim cetveli ücreti alınmaması, esnek hesaba düşük faiz, düzenli harçlık, iki gün vadeye kadar faizsiz nakit çekim gibi pek çok bankacılık fırsatını da sahiplerine sunuyor. Ayrıca kart, üniversitenin kütüphanesinde, fotokopi makinelerinde, otomatlarında ve tüm ödeme noktalarında da kullanılabiliyor.

Öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunulan “Koç Üniversitesi Play Kart”’a ilk defa başvuruda bulunan gençlere başvuruları onaylandığında Turkcell’den 20 TL/25 Dakika konuşma süresi hediye ediliyor.

31 Mart’a kadar Koç Üniversitesi Pandora Kitapevi’nden yapacakları tüm alışverişlerde yüzde 10 ekstra puan kazanan öğrenciler, 35 TL ve altında temassız gerçekleştirilen her dört alışverişten bir tanesini de bedavaya getiriyor. Üstelik tüm temassız harcamalardan iki kat Worldpuan kazanılıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)