adscode

Yılın Genç Tasarım Girişimcisi Aranıyor!

British Council, Yılın Genç Tasarım Girişimcisi Yarışması’nın Türkiye ayağında bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile işbirliğine gidiyor. Yarışmayı kazanan tasarım…

Yılın Genç Tasarım Girişimcisi Aranıyor!
Özel Eğitim

 

İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü başta İstanbul Sanayi Odası olmak üzere, çok sayıda paydaş ile Türk sanayisinin rekabet gücünün tasarım yoluyla artırılması ve tasarımın toplumsal ve ekonomik fayda yaratmaya yönelik rolüne dair projeler yürütüyor. Bu projelerden bir tanesi de British Council’le birlikte tasarım alanında faaliyet gösteren genç girişimciler için düzenlenen “Yılın Genç Girişimcisi" yarışmasıdır. Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) İstanbul Şubesi’nin de desteklediği yarışmayı kazananlar Britanya'da tüm dünyadan meslektaşları ile buluşacak ve Türkiye'yi Uluslararası Girişimci Yarışması’nda temsil edecek. Ayrıca Londra Tasarım Fuarı'na katılarak İngiltere’nin uluslararası üne sahip tasarımcılarıyla da tanışma fırsatı elde edecek.

 

Katılımcıların 17 Haziran 2011 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sayfasında yarışmak istedikleri sektör ile ilgili ön koşulları okuyarak başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Adayların 21 – 40 yaş aralığında; tasarım alanında (mimarlık: iç mimar ve peyzaj mimarları; ürün tasarımcıları /tasarım tanıtımcıları ) en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olması bekleniyor.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)