adscode

Yurtdışı Eğitim Tecrübesini Setur Ayrıcalığıyla Yaşayın

Setur, 1994 yılından beri bünyesinde barındırdığı “Yurt Dışı Eğitim Hizmetleri” bölümü ile yurt dışında en iyi eğitim hizmetini veriyor.

Yurtdışı Eğitim Tecrübesini Setur Ayrıcalığıyla Yaşayın
Özel Eğitim

 

Setur Yurt Dışı Eğitim Bölümü, yurt dışında eğitim hakkında bilgi almak isteyen herkese ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Danışmanlık hizmetinde ihtiyaçlarınıza göre hangi programlara katılabileceğiniz ve fiyatlandırmalar en fazla seçenek ile hazırlanarak yurt dışında eğitim almak isteyenlere sunulmakta.

 

Eğitim hizmetleri arasında; dil okulları, yaz okulları, iş yaşamına özel programlar, sertifika programları ve akademik eğitim seçenekleri gibi farklı seçenekler bulunuyor. Okullar/programlar ağırlıklı olarak Amerika, Avrupa, Avusturya, İngiltere ve Kanada’da yer almakta.

 

Hizmet verdiği tüm alanlarda olduğu gibi eğitim hizmetlerinde de entegre çözümler sunan Setur, vize, uçak ve konaklama rezervasyonlarını da kayıt işlemlerine bağlı olarak gerçekleştiriyor. Tüm işlemler bittikten sonra ise gidilecek ülke, şehir ve konaklama adresine kadar transfer detaylarınız gene Setur tarafından organize ediliyor.

 

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmanın bilinci ile hareket eden Setur, her geçen gün önemi daha da artmakta olan yurt dışı eğitiminin de en güvenilir adresi olmak için çalışmaktadır. 

 

 

Setur’la eğitimde uygun ödeme koşulları

Setur Worldcard sahiplerine tüm hizmetlerinde olduğu gibi eğitim hizmetinde de uygun ödeme koşulları sunuyor. 6 taksit ve 4 ay ekstre erteleme ile Worldcard sahipleri için Setur Yurtdışı Eğitim Hizmetleri çok avantajlı.

 

Setur’un yurtdışı eğitim olanakları için detaylı bilgilere www.seturegitimhizmetleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)