adscode

LGS sınav sonucu erken açıklanabilir

Tarih 2 Haziran 2024. LGS’nin olduğu zaman. Sonuçlar 28 Haziran 2024’te açıklanacak deniyor. İki tarih arasında bu sefer 26 gün var.

cemozel2021@gmail.com




Tarih 4 Haziran 2023. O gün büyük gündü.

LGS’nin olduğu zaman. Sonuçlar 26 Haziran 2023’te açıklanacaktı; ancak Bakanlık bir sürpriz yaparak üç gün öncesinde sınav sonuçlarının açıklanacağını duyurdu. 23 Haziran’da. Yani 19 gün içinde sınav sonuçları açıklandı.

Gelelim 2024 yılına.

Tarih 2 Haziran 2024. LGS’nin olduğu zaman. Sonuçlar 28 Haziran 2024’te açıklanacak deniyor. İki tarih arasında bu sefer 26 gün var.

19 gün nere, 26 gün nere?

Velilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 28 Haziran’ın gelmesine daha 6 gün var. Bütün beklentiler ve umutlar, bu yıl da sınav sonuçlarının erken açıklanacağı yönünde.

Geçen seneki bilgilere baktığımızda Cuma’yı beklemeden Salı ya da Çarşamba günü açıklanması an meselesi. Milli Eğitim Bakanlığı, velilerin bu sabırsızlığını anlayışla karşılamalı ve elinden geldiğince bu yıl da bir sürpriz yapmalı.

İki-üç günden ne olurmuş canım, demeyin. Veliler için her bir saat bir yıl gibi geçiyor olmalı. Einstein’in izafiyet teorisi, burada da iş başında. Bu sınava girmemiş olanlar için bayram tatili su gibi akarken, LGSzadeler (yoksa LGSzedeler mi demeliydim) için bitmek bilmedi. Eminim tatillerinin tadını bile çıkaramamışlardır.

Pek çok veliden duyuyoruz, her gün MEB’in web sayfasına girip sınav sonuçları açıklanmış mı açıklanmamış mı diye bakıyorlar.

Hem bir an önce LGS aradan çıksın ki, bu sefer üniversite sınav sonuçlarının açıklanma telaşı içine girelim.

Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tahminlerimiz LGS sonuçlarının 28 Haziran’dan önce açıklanacağı yönünde.

Bekleyip göreceğiz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)