adscode

Tesadüfün böylesi: Yıl 2015. Yine A kitapçığı yine 13. soru!

Veliler A kitapçığının Fen Bilgisi 13. sorusunun iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

cemozel2021@gmail.com




LGS bitti; ama yankıları dinmiş değil. Veliler A kitapçığının Fen Bilgisi 13. sorusunun iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Sizler için Milli Eğitim Bakanlığının web sayfasına girdik ve başka bir sınavla ilgili benzer bir durumla karşılaştık.  Şöyle deniyor:

Ortak Sınav Fen ve Teknoloji Dersi A kitapçığında 13. soru (B-19, C-18, D-15.soru) istisnai durumda başka bir seçeneğin de doğru olma ihtimali ve teknik nedenlerle, hazırlanan bilimsel rapor doğrultusunda iptal edilmiştir.

Aşağıdaki görselin altında bir de not düşülmüş:

Ortak Sınav Fen ve Teknoloji Dersi A kitapçığında 13.soru (B-19, C-18, D-15.soru) istisnai durumda başka bir seçeneğin de doğru olma ihtimali ve teknik nedenlerle, hazırlanan bilimsel rapor doğrultusunda iptal edilmiştir. Bu soru, tüm öğrencilerimiz tarafından doğru cevaplandırılmış olarak değerlendirilecektir.

Cimer üzerinden soranlar da var. 

Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmış değil.

Velilerin meraklı bekleyişi sürüyor.

Aşağıdaki görsele bu link üzerinden de erişebilirsiniz:

https://odsgm.meb.gov.tr/www/ortak-sinav-fen-ve-teknoloji-dersi-a-kitapciginda-13soru-b-19-c-18-d-15soru-istisnai-durumda-baska-bir-secenegin-de-dogru-olma-ihtimali-ve-teknik-nedenlerle-hazirlanan-bilimsel-rapor-dogrultusunda-iptal-edilmistir/icerik/108


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)