adscode

48 Üstün Yetenekli Genç Geleceğe Ufuk Açtı

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), 7 Haziran’da düzenlenen mezuniyet töreni ile 12. mezunlarını verdi. TEVİTÖL 2011 – 2012 eğitim döneminde 48 üstün yetenekli öğrenciyi mezun etti.

48 Üstün Yetenekli Genç Geleceğe Ufuk Açtı
Özel Eğitim
TEVİTÖL 2011- 2012 Eğitim Dönemi Mezuniyet Töreni 7 Haziran’da TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç,  TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Rona Yırcalı, TEVİTÖL Yönetim Kurulu Başkanı TEV Başkan Vekili  Adnan İğnebekçili, TEVİTÖL Okul Müdürü Azmi Özkardeş, öğretmenler, TEV’in üst düzey yöneticileri, TEV dostları ve bağışçılar ile mezun gençlerin ailelerinin katıldığı tören ile TEVİTÖL’de gerçekleştirildi. 
TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç 48 yeni mezun öğrenciye seslenerek başladığı konuşmasında,“Hayatınızın yaratıcı ve üretken yıllarını geçirdiğiniz bu eğitim kurumu ideallerinizi gerçekleştirme ve başarma yolunda sizlere eşsiz bir başlangıç sunmuştur. Zeki, çalışkan, yetenekli, özverili ve ilkeli TEVİTÖL mezunları ve Türk Eğitim Vakfı Ailesi'nin en genç üyeleri olarak sizlere olan güvenimiz ve inancımız tamdır.”dedi. 
Ömer Koç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türk Eğitim Vakfı ve TEVİTÖL Yöneticileri olarak TEV Misyonu gereği sahip olduğunuz sorumluluk bilinciyle ,üstün kavrama, akıl yürütme, sıra dışı düşünerek meydan okuma ve liderlik becerilerine sahip olan  öğrencilerimizi, hak ettikleri dünyaya hazırlanmaları ve hayallerinin peşinden koşabilmeleri için öncülük etmeyi amaç olarak  belirledik.” 
Kuruluşundan bu yana Atatürk ilke/devrimlerine bağlı ve başarılı 391 üstün yetenekli genci mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Ömer M. Koç, gençlere “Gelecekteki başarılarınızı alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyor, bugünlerin yakın olduğunu biliyoruz. Artık TEVİTÖL mezunusunuz her birinizi yürekten kutlarım; başınız dik, yolunuz açık olsun.”diye seslendi. 
Ömer Koç konuşmasını, 2012 yılı mezunlarının her zaman yanında olan ailelerini, onları başarıya ulaştıran öğretmenlerini ve her türlü desteği veren tüm TEV Ailesini yürekten kutlayarak tamamladı. 
Geleceğin liderlerini yetiştiren TEVİTÖL’ün 12.Mezuniyet Töreni okul birincisinin yaş kütüğüne plaketini çakması ve konuşmasının ardından kürsüye çıkan, 2010- 2011 Eğitim Dönemi okul birincisi Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Bahar Dikmen Yılmaz, Türkiye’nin ilk ve tek üstün yetenekli öğrencilere eğitim veren okulu olan TEVİTÖL’den mezun olmanın ayrıcalığını hayatı boyunca hissedeceğini belirtti. TEVİTÖL’ün 2011 – 2012 birinciliğini ise Hazal Can oldu. Hazal Can eğitimine ABD’de MIT’de matematik ana bilim dalında burslu olarak devam edecek. 
TEVİTÖL’den 2011-2012 öğretim döneminde Doruk Uludağ 3., Gökçen Gökmen de 2. olarak mezun oldu. TEVİTÖL 2. si Gökçen Gökmen’in diplomasını TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç verdi. Okul 1. si Hazal Can ise diplomasını TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Rona Yırcalı ile anne ve babasının elinden aldı.Tören öğrencilerin kep atma seremonisi ile son buldu. 
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)