adscode

Acer DLP İnteraktif Projektörler Öğrencileri Çalışmaya Sevk Ediyor

Avrupa Okul Ağı tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, interaktif projektörler, öğretmenlerin öğrencileri sınıfta tüm konularda öğrenime dahil edebilmelerini sağlayabilir. Rapor, Acer DLP® interaktif…

Acer DLP İnteraktif Projektörler Öğrencileri Çalışmaya Sevk Ediyor
Haberler
Avrupa Okul Ağı Projelerinin donanım destekçisi: Acer
Projeye katılan 6 Avrupa ülkesinde oniki orta dereceli okula ikişer adet Acer DLP interaktif projektör donanımı sağlanmıştır. Değerlendirme raporundan sorumlu olan, Wolverhampton Üniversitesi, Öğrenim Teknolojileri Geliştirme Direktörü Diana Bannister: “İnteraktif projektör , öğretmenlerin kendi interaktif kaynaklarını geliştirmek ve öğrencileri çalışmaya dahil edebilmek için eğitim ve öğretimde yeni yöntemler araştırabilmelerini sağlamıştır” diye konuştu. 
Sınıfta Kolay Kullanım
DLP Acer interaktif projektörü, mevcut projektör ekranlarına, beyaz tahtalara veya doğrudan duvara görüntü yansıtabilir. Herhangi bir özel görüntüleme ekranına olan ihtiyaç ortadan kalkmıştır ve öğretmenler görüntüyü sınıfta istedikleri yere yansıtabilmektedirler.  
“Acer EMEA Eğitimsel Çalışma Yöneticisi Federico Carozzi şunları söyledi: “Teknolojilerin okul ortamlarına girmesi öğretmenler ve öğrenciler arasında yeni bir tür etkileşimi geliştirebilir. Nihai hedefimiz, teknolojiyi tüm öğrencilerin yararına olacak şekilde yerleştirmektir”. 
Sonuç olarak…
Her ülkeye yapılan ilgili araştırma ziyaretlerinden sonra bir araya getirilen raporun ana bulguları, farklı ülkelerin interaktif öğrenim teknolojilerini sınıfta uygulamada aynı zorluklarla karşılaştığını göstermektedir. Diana Bannister şunları söyledi: “Projektör çok çeşitli mekanlarda ve konuları müthiş bir çokyönlülükle sunmak için kullanılabilir. Fakat okullar ve öğretmen etkili öğrenim ve öğretim için sorumluluk almalıdır; her şey pedagojinin teknolojiyi kullandığından emin olmakla ilgili.  
Raporun tamamına şu adresten erişebilirsiniz: http://1to1.eun.org/web/acer/projector-study. Okullar için 1:1 pedagoji” web sitesi Acer ve Avrupa Okul Ağı'nın bir girişimidir ve 1:1 pedagoji ile ilgilenen tüm öğretmenlere çokyönlü kaynaklar sunar.
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)