adscode

Apple ve Samsung, Microsoft'un Hedefinde

Son dönemde rakip marka karşıtlığını benimseyen Microsoft, akıllı telefon reklamlarını Apple-Samsung rekabeti üzerine odakladı. İki markayı hedef alan reklam yine çok tartışılacak.

Apple ve Samsung, Microsoft'un Hedefinde
Haberler








Microsoft bir süredir reklam stratejisi olarak benimsediği rakip markalaştığını sürdürüyor.

Tablet pazarındakirekabette iPad’ihedeftahtasına oturtanşirket,akıllıtelefonpazarındaiseApple ile Samsung’un ateşli rekabetinden yararlanmaya çalışıyor.

Bu anlayışla şekillenmişilkreklamfilmini Nisan ayı sonlarında yayınlayan Microsoft, benzer bir filmini daha yayına soktu. İlk film, her ikimarkanınateşli savunucularının kilisedeki bir düğündefotoğrafçekerken tutuşlukları kavgayı konu alıyor ve tüketicilere “dövüşme, değiştir” çağrısı yapılıyordu.

Yeni reklamfilmiisebirokulgösterisinde geçiyor. Gösteriyi izleyeniPhone veGalaxy sahibi konuklar, çocuklarınınfotoğraflarınıdaha iyi çekebilmek için oturdukları yerden kalkaraksahneyedoğru ilerlemeye başlıyor. Ne olursa o noktada oluyor ve herkes daha iyi birfotoğrafyakalamak için birbirinin önüne birbirinin önüne geçmeye çalışırken kıyamet kopuyor.

Gayet sakin bir şekildesalonun en arkasında oturan bir çiftinisehiç yerinden kalkmadan sahnedekiçocukların fotoğrafınıçekebildikleri görülüyor.Nokia’nın 41 Megapiksellik Lumia 1020 modelinin ön plana çıkarıldığı reklamda yüksek çözünürlüğün sağladığı “zoom” olanağı esprili bir dille izleyiciye aktarılıyor. Reklam, önceki reklamda da kullanılan “Dövüşme, değiştir” sloganı ile son buluyor.

shiftfdelete


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)