adscode

Atılım Üniversitesi Tercih Günleri Devam Ediyor…

Atılım Üniversitesi yıllardan beri sürdürdüğü mesleki rehberlik ve tercih danışmanlığı çalışmalarını sürdürüyor.

Atılım Üniversitesi Tercih Günleri Devam Ediyor…
Özel Eğitim






Sıcak yaz günlerinde seçebilecekleri üniversiteler, bölümler arasında karar vermekte zorlanan adaylara gerek mesleki bilgiler, gerekse tercihleri konusunda yol gösteren Atılım Üniversitesi bu konuda yaptığı organizasyonla veli ve adaylardan tam not aldı.

Atılım Üniversitesine gelen adaylar ve aileleri kendilerine mihmandarlık eden öğrencilerle birlikte başta bölüm başkanları olmak üzere akademisyenleri ziyaret ederek eğitim olanakları, laboratuvarlar, mezuniyet sonrası istihdam konusunda bilgi alabiliyor.  Yurt dışı eğitim olanakları, burslar, yürütülen projeler, kulüpler gibi birbirinden farklı açılarıyla Üniversiteyi tanımaya çalışan adaylar tercih danışmanları rehberliğinde gelecekleriyle ilgili en doğru seçim için sıralamalarını yapıyor.

Atılım Üniversitesini farklı yönleriyle tanımak isteyen adaylar ve aileleri açısından Başkentin karmaşasından uzaktaki yemyeşil yerleşkesi sakince tercihleri değerlendirmek için olanak tanıyor.

Atılım Üniversitesi tanıtım günleri hafta sonu dâhil 09:30-17:30 saatleri arasında olmak üzere 18 Temmuz 2013 Perşembe gününe kadar devam edecek. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)