adscode

Bahçeşehirliler SBS kampında!

Türkiye genelinde 18 okul kampüsü ile hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri, yarıyıl tatilinde 1 -5 Şubat 2011 tarihleri arasında 7.ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik Bahçeşehir’deki lise kampüsünde yatılı…

Bahçeşehirliler SBS kampında!
Özel Eğitim

  

Sınıf puanı yüksek ve yıl içindeki SBS uygulamalarında başarılı olan öğrencilerin davet edildiği SBS Kampı’na farklı illerdeki Bahçeşehir Kolejleri’nden toplam 85 öğrenci katıldı. Öğrenciler, Bahçeşehir Koleji’nin ve Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi’nin yurtlarında misafir edildiler.

 

Kamp süresince hem derslere hem de birçok sosyal ve kültürel aktivitelere yer verildi. Öğrenciler, gün içerisinde SBS uygulamalarına, etüd çalışmalarına katıldı, sınav içeriğinde bulunan derslerden tekrarlar yaptılar. Öğrencilere ayrıca Sınav Teknikleri, Zaman Yönetimi, Sınav Kaygısıyla Mücadele Etme ve Liseli Olmak-Lisede Yaşam konularında uzmanlar tarafından seminerler verildi. Öğrenciler, derslerin yanı sıra Lise Kampüsünde yer alan Bilim Müzesini, İstanbul’un tarihi yerlerini ve boğazı gezdiler ve çeşitli spor aktivitelerinde bulundular.

 

Bunun yanı sıra Bahçeşehir Kolejleri’nin bulunduğu farklı bölgelerden kampa katılan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları ve bulundukları illerin tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini diğer arkadaşlarıyla paylaşmaları sağlandı. Ayrıca kamp süresince lise kampüsünde öğrencilere Güneydoğu, Akdeniz ve Ege mutfağından yöresel yemekler sunuldu.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)