adscode

Bakan Öğretmenlere Şarkı Dinletti

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de sertifika töreninde kendisine şiir okuyan gurbetçi öğretmenlere şarkı dinleterek sürpriz karşılık verdi. Avcı, cep telefonundan sosyal paylaşım video sitesine…

Bakan Öğretmenlere Şarkı Dinletti
Özel Eğitim



Şarkıyı dinleyen öğretmenler hem duygulandı hem neşelendi. Bakan Avcı, Eskişehir’de gazetecilere ve öğretmenlere fotoğraf çektirme ve şarkı dinletmeyle karşılık verdi.
Bakan Avcı, Mahmudiye Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra kendisine soru sormak isteyen gazetecilere, “Bugün farklı bir şey yapalım. Hep birlikte fotoğraf çektirelim, bir anımız olsun.” dedi. Bunun üzerine gazeteciler, bakandan açıklama almak yerine, onunla belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Bakan Avcı ile korumaları arasında Cuma namazı girişinde güzel diyaloglar yaşandı.
Mahmudiye Çarşı Camii’ne Cuma namazını kılmak için girerken, korumaların ayakkabıları elinden almak istemesi üzerine Bakan Avcı, “Burası Cami. Burada hiç kimseye ayrım olmaz. Ben kendi ayakkabılarımı alırım.” cevabını verdi. Bakan Avcı, daha sonra yurt dışından gelen eğitimcilere yönelik düzenlenen Türkçe Öğretimi Semineri Kapanış Töreni'ne katıldı. Törende farklı ülkelerden gelen Türk öğretmenler, Bakan Avcı’ya çeşitli şiirler okudu. Daha sonra öğretmenler çeşitli konularda yazmış oldukları kitapları Bakan Avcı’ya hediye etti. Ardından Bakan Avcı, seminere katılan öğretmenlere sertifikalarını verdi. Sertifika töreninde Bakan Avcı, kendisine şiir okuyan gurbetçi öğretmenlere, “Ben bu güzel eserler ve şiirler için teşekkür ediyorum. Benim sesim o kadar güzel değil. Doğrusu sesim güzel olsaydı, kendim sizlere şarkı söylemek isterdim. Sizi öyle bir eziyetten duçar etmeyeceğim ama zannediyorum sizin de yurt dışında sık sık dinlediğiniz bir şarkıyı bugün anısına ben de size armağan etmek istiyorum. Ama çalmayı becerebilirsem.” diye seslendi. Bu sözlerinin akabinde Bakan Avcı, cep telefonunu çıkararak sosyal paylaşım video sitesi Youtube’a girerek, Sanatçı Melike Demirağ’ın seslendirdiği ‘Şimdi İstanbul’da olmak vardı’ adlı şarkıyı gurbetçi öğretmenlere dinletti. 
Cep telefonu ve mikrofonu korumasına veren Bakan Avcı, şarkıyı gurbetçilere dinletti. Şarkıyı dinleyen öğretmenler hem duygulandı hem neşelendi. Öğretmenler, kendilerine şarkıyı dinleten Avcı’ya teşekkür etti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)