adscode

DAÜ, Çin'in Dünyaca Ünlü Dansçılarını Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) misafir ettiği Çin Halk Cumhuriyeti’nin dünyaca ünlü Guizhou Dushan Ulusal Fener ve Sanatçılar Grubu, DAÜ’nün organizatörlüğünde Salamis Antik Tiyatro’da sahne alıyor.

DAÜ, Çin'in Dünyaca Ünlü Dansçılarını Ağırlıyor
Etkinlikler
Çin Halk Cumhuriyeti’nin dünyaca prestijli gösteri grubu Guizhou Dushan Ulusal Fener ve Sanatçılar Grubu 2012 Türkiye Çin Kültür Yılı çerçevesinde Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından misafir ediliyor.
Dans Gösterisi Sunulacak
Guizhou Dushan Ulusal Fener ve Sanatçılar Grubu’nun en büyük gösterisi 29 Temmuz 2012 Pazar akşamı, Salamis Antik Tiyatro’da, saat 21.00’de gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek olan gösterinin biletleri 25 Türk Lirası’ndan (TL) satışa sunuldu. Gösteriye gelmek isteyenler biletleri Deniz Plaza, Gloria Jeans Kafe ve Çin Kültür Merkezi’nden (Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı) temin edebiliyorlar. Biletler gösteri günü Salamis Antik Tiyatro girişinde de satışa sunulacak.
Özel Kurslar Veriliyor
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guizhou bölgesinden gelen uzman eğitimciler DAÜ’nün misafiri oldukları süre zarfında Tai Chi, Kung Fu, Çin müziği ve dansı ve Mandarin Çin dili üzerine verecekleri kurslarla 2012 Çin Kültür Yılı’na renk katacaklar. Kurslar yaz mevsimi süresince Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek. 
Guizhou Dushan Ulusal Fener ve Sanatçılar Grubu kimdir?
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guizhou bölgesi hayranlık verici renkli halk dansları ve müzik çeşitliliğiyle tanınmaktadır. Guizhou Dushan Ulusal Fener ve Sanatçılar Grubu 1982 yılından beri dünyayı dolaşmakta ve kendilerine has eşsiz performanslarını ve kültürlerini farklı ülkelerde yaşayan binlerce izleyiciye sunmaktadır. Grup, dansları, müzikleri ve ulusal fener sanatı gösterileriyle Golden Hall of Vienna da dahil olmak üzere birçok seçkin yerde performanslarını sergileyip sayısız uluslararası ve ulusal ödüle hak kazanmışlardır. 
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)