adscode

Eğitime Kar Engeli

Balkanlardan gelen ve yurdun genelini etkisi altına alan soğuk ve kar dalgası, Denizli, Uşak ve Muğla'da eğitime ara verilmesine neden oldu.

Eğitime Kar Engeli
Özel Eğitim

Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle Buldan ve Sarayköy ilçeleri dışında il genelindeki ilk ve ortaöğretim okullarında eğitime bir gün ara verildi. 

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışının devam ettiği belirtilerek, öğrencilerin okula gidiş dönüşlerinde güvenliklerini sağlanması amacıyla yarın Buldan ve Sarayköy ilçeleri dışında il genelindeki tüm ilk ve ortaöğretim okullarında eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. 

UŞAK'TA YOĞUN KAR NEDENİYLE TATİL 
Uşak'ta başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. 

Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, yağışın yarından sonra da devam etmesi durumunda tatilin uzatılabileceğini kaydetti. 

MUĞLA DAĞ KÖYLERİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ 
Muğla’da da Vali Fatih Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamayla, merkeze bağlı dağ köylerinde kar yağışının gün boyunca devam etmesi nedeniyle olumsuzluğa meydan vermemek için 10 köyde ilköğretim okulları 2 gün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, tatil edilen okullar şöyle sıralandı:

"Dokuzçam İlköğretim Okulu, Gazeller İlköğretim Okulu, Göktepe Ş.J.Uz.Çvş. Berkant Şara İlköğretim Okulu, Kuzluk Süleyman Öztürk İlköğretim Okulu, Avcılar İlköğretim Okulu, Çamoluk İlköğretim Okulu, Esençay İlköğretim Okulu, Günlüce İlköğretim Okulu, Sungur İlköğretim Okulu, Taşlı İlköğretim Okulu."

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)