adscode

Ekonomi gazeteciliği Kadir Has’ta!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, basın sektörü ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan uzman kadrosuyla, ekonomi gazeteciliği dalında, toplam 48 saatlik eğitim fırsatı sunuyor...…

Ekonomi gazeteciliği Kadir Has’ta!
Özel Eğitim

 

Kadir Has Üniversitesi, ekonomi gazetecisi olmak isteyen ya da ekonomi gazetecilerinin hangi haberi ne şekilde kullandığını daha iyi anlamak isteyen öğrenci ve profesyoneller için bir Ekonomi Gazeteciliği Sertifika Programı açıyor. Program, temel ekonomi bilgisi yanında, ekonomi gazetecilerinin olaylara bakış açısını anlama yetisini ve becerilerini kazandırmayı amaçlıyor.

Alanında uzman birçok gazetecinin ve iş adamının ders vereceği sertifika programı 12 modülden (toplam 48 saat) oluşuyor. Ekonomi gazeteciliğinin yanı sıra; mikro, makro, uluslararası ekonomi, Türkiye Ekonomisi, finansal piyasalar, reklam, pazarlama ve halkla ilişkiler dersleri pratikte uygulandıkları biçimde katılımcılara aktarılacak. Ayrıca iş dünyasından önemli işadamları ve yöneticiler de katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.

Basın sektörüden eğitim verecek konuşmacılar arasında Dünya Gazetesi Baş Yazarı Osman Arolat, Bugün Gazetesi Ekonomi Müdürü Celal Toprak, Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu, Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı - Kanal 24 Ekonomi Yorumcusu Dr. Süleyman Yaşar, Dünya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Önder Barlas, Habertürk Ekonomi Koordinatörü ve Köşe Yazarı Güntay Şimşek, Zaman Gazetesi Ekonomi Müdürü Turhan Bozkurt,, Fortune Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra Turkcell Medya İlişkiler Müdürü Mustafa Kutlay, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kadir Has Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Ağaoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ORKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da eğitimlere konuşmacı olarak katılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)