adscode

FMV Erenköy Işık Okulları’na Uluslararası Akreditasyon

FMV Erenköy Işık Okulları, eğitim kalitesinin dünya standartlarında olması nedeniyle, dünyanın en saygın eğitim ödüllerinden biri olarak kabul edilen CIS Akreditasyonu'na(Council of International Schools)…

FMV Erenköy Işık Okulları’na Uluslararası Akreditasyon
Özel Eğitim
FMV Erenköy Işık Okulları eğitim kalitesinin uluslararası standartlara uygunluğunu belgeledi.  
Velilerden öğrencilere, yöneticilerden çalışanlarına ve tüm tedarikçilerini de kapsayan detaylı bir öz değerlendirme çalışmasının ardından FMV Işık Okulları, Uluslararası Okullar Birliği’nin (Council of International Schools)yaptığı denetimler sonucu CIS Akreditasyonu  almaya hak kazandı. 
Akreditasyon sürecinde, dünyanın farklı ülkelerinden gelen üst düzey okul yöneticilerinden oluşan Uluslararası Okullar Birliği heyeti, Erenköy Işık Okulları’nı bir hafta süreyle ziyaret ederek okulun tüm üyelerinin temsilcileri ile toplantılar düzenleyip görüşlerini aldı. Heyet,  çalışmanın neticesinde Erenköy Işık Okulları’nın sunduğu kampus imkanlarının ve eğitim kalitesinin uluslararası standartlarda olduğu onaylanmış oldu.
Ayazağa Işık Okulları CIS Akreditasyonu’nu 2008’de aldı, şimdi sıra Nişantaşı’nda 
FMV Işık Okulları, ilk kez 2008 yılında Ayazağa kampüsü ile CIS Akreditasyonu’na değer görülmüştü. Nişantaşı kampüsünün uluslararası akredite edilme süreciyle ilgili çalışmalarda ise sona yaklaşıldı. 
Uluslararası Okullar Birliği (Council of International Schools) Hakkında
CIS, ilköğretim ve lise düzeyindeki okulların, konsey tarafından öngörülen kalitede eğitim verip vermediğini denetleyen, dünyaca tanınmış saygın bir kuruluş.  Konsey, üyesi olan okulları dünya standartlarında kalite kriterleri ile değerlendirmekte, kriterlere uygun okullara Türkçe'de “denklik” olarak ifade edebileceğimiz “akreditasyon” belgesi vermektedir. 

www.egitimajansi.com



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)