adscode

Uğur Koleji Yeni Sisteme Hazır

Okullar da kendilerini 4+4+4 sistemine hazırladı.Uğur Koleji de eğitim hayatına yeni sisteme hazır bir biçimde başlayacak.

Uğur Koleji Yeni Sisteme Hazır
Özel Eğitim
"Uğur Koleji" Biz Hazırız dedi.
*60-72 aylık miniklerimiz 16 kişilik sınıflarda, fiziksel, ruhsal, bedensel gelişimleri söz önüne alınarak aynı anda 2 deneyimli sınıf öğretmeni, sınıf içlerinde hazırlanmış oyun köşeleri ve yardımcı personel desteği ile “Uğur”lu olacaklar.
*Anne kucağını, oynadıkları oyunları özlemeden, mini mini birlerimiz için özel olarak hazırladığımız eğitim programları ile okuma yazma öğrenecekler.
*60-72 aylık mini mini birlerimiz ve aileleri için rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisimizin özel olarak hazırladığı, psikolojik destek programlarından yararlanacaklar.
*60-72 aylık mini mini birlerimizin başka okullarda kalabalık sınıflarda fark edilmeme riskine karşı “Uğur”lu sınıflarda özel yetenekleri keşfedilecek ve alanında uzman eğitmenler eşliğinde bu yetenekleri beslenecek.
*Sıra SBS ye geldiğinde, her yıl değişiklik göstere n sınav sistemine, okulumuzda yapılan özel çalışmalarla dershaneye ihtiyaç duymadan hazırlanacaklar.
*Birinci yabancı dil İngilizce, ikinci yabancı dil olarak da İspanyolca veya Almancayı farklı öğrenme biçimleri ve farklı zeka çeşitleri göz önüne alınarak hazırlanmış eğitim programlarıyla öğrenecek, istedikleri üniversitelerde hazırlık okumadan eğitim görme hakkı kazanacaklar…"

www.egitimajansi.com




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)