adscode

Hamilelere Diplomalı Annelik Eğitimi

İstanbul’da açılan Doğum Akademisi, anne adaylarına dokuz aylık süreçte, doğumdan, hamilelik yogasına, emzirmeden, bebek bakımına kadar pek çok konuda eğitim veriyor.

Hamilelere Diplomalı Annelik Eğitimi
Özel Eğitim

ABD ve Avrupa’da yaygınlaşan gebelik ve doğuma hazırlayan profesyonel eğitim merkezlerinden biri de İstanbul’ın Nişantaşı semtinde hizmete girdi. İstanbul Doğum Akademisi’nin (İDA) misyonu gebilik ve doğumdaki anne ve bebek açısından riskleri azaltmak, doğum sonrası bebekleri bilinçli annelerin kucağına teslim etmek. 

Beden ve zihin kontrolünü sağlıyoruz

Felsefelerinin doğumun normal, doğal ve sağlıklı fizyolojik süreç olduğunu anlatmak olduğunu söyleyen İDA’nın kurcularından Op. Dr. Hakan Çoker, “İDA’yı annenin ve tüm ailenin bebek doğduktan sonra da destek alabileceği bir akademi olarak dizayn ettik. İDA’nın amacı doğum konusunda her türlü teknik bilgiye sahip, doğumdan korkmayan, normal doğumun coşkusunu hisseden, çevresinde ne olursa olsun doğumda beden ve zihin kontrolünü sağlayabilen, anne olmanın ve çocuk doğurmanın içten gelen duygularını yaşayarak doğuma aktif olarak katılabilen aileler  yetiştirmek ve bebeklerin mümkün olduğunca ilaçsız doğal doğumlar sonrasında sevgi ortamlarında dünyaya gelmelerini sağlamaktır” dedi.

 

Star


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)