adscode

Hem Eğlendiren Hem Dikkat Artıran Karne Hediyesi!‏

Sömestre tatilinde çocuklarına hem eğlenceli hem eğitici bir karne hediyesi vermek isteyen veliler için Perre -Anatolian Puzzle, ‘Hayvanlar Alemi Puzzle Serisi’ni satışa sundu. Veliler, rengarenk puzzle…

Hem Eğlendiren Hem Dikkat Artıran Karne Hediyesi!‏
Etkinlikler

 

  

 

Karne Hediyeniz Puzzle Olsun

Çocuklarınız Hem Eğlensin Hem Zekaları Gelişsin!

Sömestre tatilinde çocuklarının dinlenirken hem eğlenmelerini hem de görsel hafızalarını geliştirmelerini sağlamak isteyen veliler için Perre -Anatolian Puzzle, ‘Hayvanlar Alemi Puzzle Serisi’ni  satışa sundu. Karnelerini alan çocuklarına farklı bir hediye vermek isteyen veliler, ‘Panda’,  ‘Yedek Kulübesi’, ‘Dalgaların Altında’ tablolarının rengarenk puzzle’ları ile çocuklarının dikkat eksikliği ve konsantrasyon bozukluğu gibi problemlerine de çözüm olanağı bulabilecek. 19.00-34.50 TL arasında değişen fiyatlar’dan satışa sunulan sevimli hayvanların puzzle’larıyla çocukların hayal dünyası da gelişecek.

 

Perre-Anatolian Puzzle’ın ürünleri tüm D&R, Toyzz Shop, Armağan Oyuncak, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’nde meraklılarıyla buluşuyor.  Ayrıca Perre-Anatolian’ın tüm çeşitlerini www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde de bulmak mümkün.

 

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Derya Aslan

CitiPR

Bayar  Cad. Emintaş Sitesi

A1 Blok D12

Kozyatağı –İstanbul

Tel: 0216 411 06 88 /  0532 261 64 35

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)