adscode

İstanbul Akvaryum Bayramda 30 Binin Üzerinde Ziyaretçi Ağırladı

Florya'da bulunan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Ramazan Bayramı'nda 30 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı. Rekor ziyaretin 5 bini yabancı çocuk olmak üzere, 12 bini çocuk ziyaretçilerden…

İstanbul Akvaryum Bayramda 30 Binin Üzerinde Ziyaretçi Ağırladı
Etkinlikler
Arife ve bayramın 1. günü yanında ebeveyni ile gelen çocukların ücretsiz giriş yaptığı kampanya kapsamında, arife gününden bayramın son gününe kadar İstanbul Akvaryum'daki balıkları 30 binin üzerinde yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Türkiye'ye gelen 46 farklı ülkeden özellikle Ortadoğulu turistlerin uğrak yeri haline gelen İstanbul Akvaryum, bayram süresince 11 bin yabancı turist ağırladı. Bayram itibariyle TV kanallarının reklam kuşaklarında yayınlanmaya başlanan TTNET'in yeni reklam filmi İstanbul Akvaryum'da çekildi. 
Dünya denizlerinin üzerine kurulu temalara sahip olduğu için tercih edilen İstanbul Akvaryum'da çekilen reklam filminde, Şener Şen'e balıklarla ilgili ilginç sorular soran bir çocuk oyuncu eşlik etti. Reklam çekimleri sırasında İstanbul  Akvaryum'u çok beğendiğini dile getiren usta aktör, İstanbul Akvaryum'da bulunan canlılarla ilgili sık sık sorular sordu ve pozitif enerjisi ile herkesi büyüledi.  Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum,  1500 farklı türde 15 bin su ve kara canlısı ile İstanbul'un yeni cazibe merkezi oldu. Dünya çapında temalandırma anlamında rakiplerinden farklılaşan, içerisinde yer alan 16 tema ve 1 Yağmur Ormanı ile eşsiz bir deneyim sunan İstanbul Akvaryum, birçok danışmanın ortak ürünü olan ve Madame Tussauds balmumu heykelleri sergisi, Testere 4 filminin seti, Dubai'deki Emirates Mall'da yer alan kayak alanını (Ski Dubai) yapan dünyaca ünlü "Paragon" firması tarafından uygulanan bir konsepte sahip.

www.egitimajansi.com




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)