adscode

İYİ CÜCELER İle Okula Merhaba Şenliği

İyi Cüceler Kitabevi, 0-12 yaş grubu çocukların ve ailelerin beraber katılabileceği Okula Merhaba Şenliği ile yeni okul dönemine keyifli bir başlangıç yapıyor.

İYİ CÜCELER İle Okula Merhaba Şenliği
Etkinlikler

 

İyi Cüceler Kitabevi, 15 Eylül Cumartesi günü 0-12 yaş arası çocuklar için “Okula Merhaba" şenliği düzenliyor. Çocukların ve ailelerinin birlikte katılabilecekleri şenlik kapsamında çocukların ve ailelerinin okul öncesi unutamayacakları şekilde gün geçirmeleri hedefleniyor.

Farklı yaş gruplarına özel etkinliklerin düzenleneceği şenlikte birbirinden eğlenceli, bilgilendirici ve yaratıcı atölye çalışmaları ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.  15 Eylül Cumartesi saat 11:00 ve 12:00’de DEDIO Yaratıcı Eller Atölyesi ile ‘Pinokyo Ahşap Saksı Süsü’ etkinliği, saat14:00’te ‘Maddenin Çılgın Halleri’ konulu Eğlenceli Bilim etkinliği, saat 16:00’da Yaratıcı Drama ile Canlanan Kitaplar ve saat 17:00’de Yapıncak Okyar ile ‘Music Together’ etkinlikleri çocuklarla buluşuyor.

Katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu bu özel etkinlikler için önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için 0216 385 91 11 telefon numarasından ya da  info@iyicuceler.com mail adresinden iletişime geçilebiliyor.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)