adscode

Jean Monnet 20. yılını kutladı!

Avrupa Birliği alanında uzmanlaşmış personel ihtiyacının karşılanması amacıyla Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı 20. yılını Ankara Cer Modern’de düzenlenen…

Jean Monnet 20. yılını kutladı!
Özel Eğitim

 

Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, Avrupa Birliği alanında uzmanlaşmış personel ihtiyacının karşılanması amacıyla Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı 20. yılını Ankara Cer Modern’de düzenlenen bir törenle kutlandı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ev sahipliğini yaptığı törene, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini, AB Dönem Başkanı Macaristan Büyükelçisi István Szabó, İrlanda Büyükelçisi Thomas Russel, Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun ve Ankara’da görevli AB büyükelçiliklerinin temsilcileri de katıldı.

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği’nden verilen bilgiye göre, tören; protokolün, akademisyenlerin, AB alanında çalışan kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcilerinin, bursiyerlerin ve ailelerinin de katıldığı kokteylin ardından son buldu.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)