adscode

'Kampüsüm İstanbul' Başladı!

16-21 Ocak tarihleri arasında Anadolu’nun dört bir yanından İstanbul’a gelen üniversite adaylarını bir araya getiren ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kampüsüm İstanbul’’, Okan Üniversitesi’nde başlıyor.…

'Kampüsüm İstanbul' Başladı!
Etkinlikler

 

Üniversite adayları, eğitim yöneticileri ve rehber öğretmenlerin katılımı ile, 16-18 Ocak ve 19-21 Ocak 2011 tarihleri arasında iki grup halinde gerçekleşecek olan “Kampüsüm İstanbul”, katılımcılara şenlik atmosferinde bir kampüs deneyimi sunuyor.  

 

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Anadolu buluşmaları “Kampüsüm İstanbul” etkinliği, katılımcılara hem fakülte etkinliklerini takip etme fırsatı sunarken hem de Okan Üniversitesi hakkındaki bilgileri fakülte dekanları ve bölüm başkanları ile birebir görüşerek edinme şansı tanıyor.

 

‘’Kampüsüm İstanbul” ile Dünya standartlarında bir kampüs yaşamına tanık olacak üniversite adayları, çift katlı otobüsler ile İstanbul’un tarihi yarımadasına da unutamayacakları bir yolculuk yapacaklar.

 

Etkinlik son günlerin en gözde gruplarından Model konseri ve sürpriz eğlencelerle de zengin bir program içeriği sunuyor. “Sait Gürsoy’la Sınavdır Geçer’’ konferansı ve  ödüllü  bilgi yarışmalarının da gerçekleşeceği “Kampüsüm İstanbul”, katılımcılara üç gün sürecek, şenlik atmosferinde bir kampüs deneyimi yaşatacak. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)