adscode

Kılıçdaroğlu: Hiçbir çocuk yatağa aç gitmeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde yoksulluğu tarihe gömeceğini belirterek, “Hiç kimse yoksul olmayacak. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Her evde huzur, aş olacak'' dedi.…

Kılıçdaroğlu: Hiçbir çocuk yatağa aç gitmeyecek
Özel Eğitim

 

Geceyi Giresun’da geçiren Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah karayoluyla Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine geldi. Sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıçdaroğlu, otobüsün camından partililerle tokalaşırken zaman zaman zor anlar da yaşadı. Beşikdüzü ilçe merkezinde parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, “Sizler iyiyseniz Kemal kardeşiniz de iyidir" dedi. Siyasetin halka doğruları söyleme, halka hizmet etme sanatı olması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Siyaset, siyasetçinin zenginleştiği değil, yaptığı hizmetlerle halkın zenginleşmesini öngören bir alan olmalı. Ama biz bunun tersini yaptık Türkiye'de. Her türlü yalan, hile, uygunsuz işler siyasetin içine girdi. Ben siyasete girerken size söz verdim. Her yerde, her ortamda halkıma doğruları söyleyeceğim, söylemeye de devam edeceğim.”

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)