adscode

Matematik Dersine Hangi Branş Öğretmeni Girecek?

Norm Fazlası branş öğretmenleri yan branşlara kapı aralanmasına tepkili

Matematik Dersine Hangi Branş Öğretmeni Girecek?
Özel Eğitim

'Öncelikle öğretmenlerin dertlerine , sorunlarına eğilip yalnız olmadığımızı hissettirdiğiniz için teşekkür ederek sözüme başlamak istiyorum. Kocaeli ilinde ilköğretim matematik öğretmeni olarak görev yapmaktaydım.ta ki okulumuz ilkokula dönüşüp orta okulun tamamı ortaokula taşınana kadar.

bu olay yaklaşık 15 gün önce seminer döneminin son gününde yaşandı. biz de öğrencilerimizle birlikte o ortaokula giderek çalışmaya başladık. ancak kadrolu olarak değil görevlendirme şeklinde bu durum gerçekleşti. bugün öğrendim ki burada ki  ortaokulu matematik öğretmeni kadrosu il içi branş değişikliği ve yan branş aramalarında açık gösterilmiş.

bu göreve talip 25 yıllık sınıf öğretmenleri ortaya çıkıp talip olduklarını söylediler ki kanunen haksız sayılmazlar.ben matematik öğretmenliği mezunuyken şu an norm fazlası olarak açıktayım tayin isteyemiyorum,lakin boş olan yerlere yan branş adı altında atamalar yapılacak.bunu kamuoyunun duyması gerekir.şuan ilkokul olmuş bir çok okul branş öğretmeni ataması yapılması için açık gösterilmiş durumda.bu komik , akla mantığa uymayan uygulamaların gündeme gelip tartışılması gerektiğine inandığım için size yazıyorum. şimdiden anlayışınız ve vaktiniz için teşekkür ederim.'

www.egitimajansi.com

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)