adscode

Minikler Yazın Tadını Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları'nda Çıkaracak

Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları, öğrenme merakının yitirilmediği, üniversite eğitim anlayışının temel modüllerinin erken yaş eğitimine entegre edilmesiyle oluşturuldu. Akademik ve sportif bir…

Minikler Yazın Tadını Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları'nda Çıkaracak
Özel Eğitim

Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları programı doğrultusunda yaz döneminde de çocuklar Yenişehir Doğa Anaokulu’nun dinlendirici ve doğal ortamında yeni okul dönemi için enerji depolarken, deneyimli ve uzman öğretmenler eşliğinde uzun yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirecekler. Haziran ve temmuz ayları boyunca haftanın 5 günü sürecek olan Yenişehir Doğa Anaokulu Yaz Okulu’nda İngilizce, modern dans, yüzme, beden eğitimi ve jimnastik, müzik ve ritim derslerinin yanında çocuğun çok yönlü gelişimini temel alan fen bilimleri, matematik, düşünce yeteneği, sosyal bilimler ve performans modüllerinden oluşan akademik bir eğitim programı da uygulanacak. 3-5 yaş aralığındaki öğrencilerin kabul edildiği yaz programında kayıtlar devam ediyor.

Ayrıcalıklı Bir Yaz Okulu Programı

Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulları öğrenme merakının yitirilmediği, üniversite eğitim anlayışının temel modüllerinin erken yaş eğitimine entegre edilmesiyle oluşturuldu. Programda araştırmaya dayalı, proje bazlı performans görevleri ile bir çocuğun neler yapabildiğinin görüldüğü bir eğitim modeli uygulanıyor. Çocuğun çok yönlü gelişimini temel alarak fen bilimleri, matematik, düşünce yeteneği, sosyal bilimler ve performans modüllerinden oluşan program çocukların eğlenerek öğreneceği bir ortam sunuyor. 

egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)