adscode

Okul İçinde Okul

4+4+4'ün ilk yılında ilginç görüntü... Büyükçekmece'de, ilköğretim okulunun bir bloku imam hatip yapıldı. Öğrenciler birbirine karışmasın diye de bahçe tel örgüyle ikiye bölündü...

Okul İçinde Okul
Haberler

İstanbul Büyükçekmece'de 'bölmeli eğitim'... Daha önce 'tabela kriziyle' gündeme gelen Büyükçekmece İlköğretim Okulu şimdi de farklı bir tartışmayla gündemde.
4+4+4 sistemine geçilmesinin ardından Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü, okulun bir binasının İmam Hatip ortaokulu olarak hizmet vermesine kararlaştırdı. Velilerin itirazına karşın okulda hem imam hatip ortaokulu hem düz ilkokul hizmet vermeye başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sandıkçı, ortak bahçeyi kullanan öğrencilerin bir arada olmamaları için bir yöntem buldu.
TEL BÖLMELİ EĞİTİMBahçe tel örgüyle bölündü. Küçük bölüm sayıları daha az olduğu için İmam Hatip, geniş bölüm ilkokulun öğrencilerine ayrıldı. Veliler şaşkın. Aynı okul geçen yıl '7 tabelalı okul' başlığıyla AKŞAM'da haber olmuştu. Davalar nedeniyle okulun adı bir 'Dr. Hasan Akgün', bir 'Büyükçekmece İlköğretim' olmak üzere tam 7 kez değişmişti.
akşam- haberin devamını okumak için tıklayın

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)