adscode

ÖSYM’nin mektubu adayları çıldırttı!

ÖSYM’nin şifre var açıklaması öğrencileri çileden çıkardı...eğitimajansi.com’a şikayet yağıyor. Sınava hazırlanan adaylar ne yapacaklarını şaşırdı....

ÖSYM’nin mektubu adayları çıldırttı!
Özel Eğitim

İşte o şikayetler;

 

 

Bir defa açıklamalarınız tutarsız ,( geçen senelerle mukayese ediliyor ama tüm soruları kapsamayan bir şifreleme nasıl tümüyle sonuca etki eder ? ) , ayrıca yazının sonunda aba altından sopa gösteriyorsunuz , yok efendim toplumu karamsarlığa itenler hakkında yasal işlem yapılacakmış kim onlar ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

allahım yaa önce şifreleme yok dedi herşey tesadüf dedi şimdi kalkmış şifreleme var diyor...iptal olması lazım işte kendi bile şifreyi söylüyor..ayrıca mod medyanın sınavdan önce tavan yapmasnı nasıl açıklıcak?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

herseyi yavas yavas kabulleniolar.yakinda sifreleme var bilerek yaptik derlerse sasmam.bence su aciklama bile sinavin iptalini gerektirir.ah keske gecen sene girseydim su sinava basim agrimazdi bu kadar lanet olsun hepinize..sevgiliden gelen mektup osymden gelir oldu..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonunda tatmin edici bir açıklama sonunda ösym de şifrenin varlığına tatmin ve ikna oldu!!! peki kişeye özel kitapçık dağıtılan bir sistemde o şifreli kitapçıkların belirli kişilere gitmediğine nasıl ikna edeceksiniz bizi bize mektup yollamayın onun yerine bütün kitapçıkları boş olarak değil çocukların kullandığı haliyle yayınlayın size hiç bir şekilde güvenmiyoruz Allaha havale ediyoruz artık haklarını arayan 18 19 yaşındaki çocuklardan prokovotör diye bahseden bir hükümete ne diyelim biz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

google de mod medyan aramalarının sınavdan bir gün önce 5 katına çıkmasını nasıl açıklayacaklar..? yanlışlıkla şifreyi de birilerine varmiş olmasınlar...!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resmen dalga geçiyorlar bizlerle ve emeklerimizle yazık değil mi bunca genç insana sınava giren çoğu öğrenci yaşadığı ülkeden soğudu devlete duyduğu güven duygusunu kaybetti hatta çoğu küfrediyor düştüğü bu duruma ve bunu bizlere yaşatanalar bedelini ödemeliler !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En azından allaha şükür sayın ÖSYM başkanıda anladı şifre olduğunu ama işin saçmalığı şifre var ama kimse kullanmadı diyor nasıl bu kadar emin olabiliyor ! Gerçekten anlamak mümkünde değil.Ayrıca kasıtlı veya yanlışlıkla yapılan bir hatada mağduriyet değişmez sınav iptal olmalı ve istifasını sunmalıdır.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)