adscode

Bu da Kültürlü gençlerin okuma eylemi!

Kültür 2000 Koleji öğrencileri 47. Kütüphane Haftası kutlamalarının ardından, İstanbul Taksim Metro’ sunda otuz dakika süren ve halkın büyük ilgisini çeken, toplu okuma etkinliğini de gerçekleştirdi...…

Bu da Kültürlü gençlerin okuma eylemi!
Özel Eğitim

 

Kültür Paylaşım Platformu ve Okul Kütüphanecileri Derneği’ nin işbirliği ile düzenlenen  ve “Tüm Türkiye Okuyor” söylemiyle projelendirilen bu etkinlik; ülkemizdeki okumama alışkanlığına dikkat çekmek, “ Niçin okumuyoruz?” ve

“Okuyan bir toplum idealine nasıl ulaşabiliriz?” sorularına verilebilecek yanıtlar konusunda, toplumu düşündürterek, herkesi okumaya özendirmeyi amaçlıyor.

Bu etkinliğe katılan Kültür 2000 Koleji öğrencileri, harçlıklarından artırarak satın aldıkları kitapları, Anadolu’ da ihtiyacı olan bir okula gönderilmek üzere Atatürk Kitaplığına bağışlayarak, okuma kültürünün geliştirmesinde, toplumsal duyarlılık ve farkındalığa katkı sağlamayı hedefliyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kültür 2000 Koleji Koordinatörlüğü de  “ Okulumuz karakter eğitimi ve toplum hizmeti alanlarında tüm yıl boyunca süren, toplumsal  bilinçlendirme ve gerekli  eğitim ve kültür alanlarında da, destekleme faaliyetlerini, birer sivil toplum hizmeti olarak değerlendirmektedir. Bu konudaki ilhamımız da, okulumuzun isminden almaktayız. Amacımız ve arzumuz  tüm Türkiye’nin okumasıdır..” mesajını veriyor.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)