adscode

Profesyonellerin Müzik Mesaisi Başlıyor! Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” yarışması Şubat ayında start alıyor.İş dünyasının resmiyeti, kendini eğlencenin yükselen sesine bırakıyor.

Profesyonellerin Müzik Mesaisi Başlıyor! Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin
Etkinlikler

Sadece şirket çalışanlarından oluşan grupların yarışabileceği “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” adlı şirketler arası müzik yarışması 8 Şubat 2012 tarihinde start alıyor.

Garaj  İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlikte, bir ay boyunca yine Türkiye’nin en büyük şirketlerini temsil edecek müzik grupları yarışacak.

 

Çalışan motivasyonunu artırmak, “biz” kültürünü yaygınlaştırmak ve takım ruhunu ateşlemek  amacıyla tasarlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya, grubu olan veya grup kuran tüm şirketler katılabiliyor.

 

Sadece pop ve rock tarzında müzik yapan grupların katılabileceği “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” yarışmasında, sanatçı, müzisyen, müzik yazarı gibi değerli isimlerden oluşacak jürinin oyları ve izleyicilerin SMS oyları ile elemeler gerçekleştirilecek.

 

Geçen yıl Turkcell, Avea, Citibank, Pirelli, Nestle, ING Bank, Kariyer.net, Jotun Boya, Gri Creative, Lundbeck İlaç, McCann Erickson, BDH, T-Bank, TUSAŞ gibi birbirinden önemli şirketin katıldığı ve Avea’nın Musikişinas Grubu ile birinciliği aldığı yarışmada, bu yıl da oldukça iddialı gruplar yer alacak.

 

Geçtiğimiz yılın kazananının, birincilik ödülü olarak Paris Stade De France’da gerçekleşen Black Eyed Peas konserine bilet, ulaşım ve konaklama kazandığı yarışmada, bu yıl da kazananı süpriz bir ödül bekliyor.

 

“İş dünyasının resmiyeti, kendini eğlencenin yükselen sesine bırakacak”

 

Ana sponsor Ballantine’s ve organizasyon sahibi HY Tanıtım&BG İletişim yetkilileri “Şirketler artık çalışanlarının motivasyonunu arttıran ve “biz” kültürünü yaygınlaştıran etkinlikleri seçiyor. Biz de bu yarışma ile şirketler arası rekabeti eğlenceli bir boyuta taşıyoruz. İş dünyası profesyonelleri arasında takım ruhunu ateşlemek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada, geçtiğimiz yıl birbirinden başarılı performanslar izledik. Bu yılda 7 hafta boyunca, Garaj İstanbul yine iş dünyasının resmiyetini, eğlencenin yükselen sesine bırakacak. Şirket çalışanları iş arkadaşlarını sahnede şarkı söylerken ya da yöneticilerini gitar solosu yaparken görebilecek.” diyerek bu tür etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceklerini belirttiler.

 

Ballantine’s ana sponsorluğunda, HY Tanıtım ve BG İletişim işbirliğinde düzenlenen, her yıl daha da ilgi görerek büyüyen yarışmaya katılmak isteyen şirket grupları,  http://webmail.abbasguclu.com.tr/mewebmail/default/lang/en/Forms/MAI/Read.aspx?ID=A2960BB5FC214320B1606D748AD640D5.MAI&Mode=Read&Folder=%5cInbox&Page=1&SortMode=Received Desc# adresinden başvuru yapabilecekler.

 

Yarışma ile ilgili tüm bilgiler, videolar ve fotoğraflar www.facebook.com/BallantinesTurkiye adresinden duyuruluyor olacak.

 

Yarışma Tarihleri

8 Şubat 2011 Çarşamba / 15 Şubat 2011 Çarşamba / 16 Şubat 2011 Perşembe / 22 Şubat 2011 Çarşamba / 23 Şubat 2011 Perşembe / 29 Şubat 2011 Çarşamba / 9 Mart 2011 Cuma (Final Gecesi)

 

Mekan

Garaj İstanbul: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sk. No:11a 34433 Galatasaray-Beyoğlu / İstanbul / +90 (0) 212 244 44 99


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)