adscode

'Puanlama sisteminin sürekli değişmesi psikolimizi bozdu'

Sizin bizi en doğru şekilde bilgilendirdiğiniz için kutluyorum ve gençlerin hem sesi hem de en çok güvendiği isim olduğunuzu vurgulamak istiyorum.

'Puanlama sisteminin sürekli değişmesi psikolimizi bozdu'
Haberler
Merhaba Abbas bey 
Benim kardeşim bu sene girdi sınava ve sınavın puanlama sisteminin sürekli değişmesi ve bunun tam sınava 2 hafta kalası yapılması kafasını karıştırmıştı.İyi bir liseye gidebilmek için ortaokulda sarfettiği çaba hiç olmuştu onun için 2-3 puan bile çok önemliyken bu değişikliğin kendisini çok etkileyeceğini söyleyip duruyordu .Psikolojisi bozuldu saçım dökülüyor filan diyordu ki tam bu sırada gazeteler haberler kesin bir dille bu sisteme seneye geçileceğini söylediler ama şimdide bu teklifin onaylanmadığını söylüyorlar .Kardeşimi her gun sitenize bakıyor belki kesinlik gelmiştir diye. Artık bu durumun bir açıklığa kavuşturulmasını sizin öncülüğünüzde istiyoruz.
Şimdiden teşekkürler...
Abbas bey merhabalar
ben fen lisesi ikinci sinifa gecen bir ogrencinin velisiyim.okul basari puaninin kaldirilmasi ile ilgili olarak , uygulanacak yeni puan degerelendirme sistemi sbs sinavina girmis tum ogrencilere uygulanmamali diye dusunuyorum,cunku bu ogrenciler girecegi okulun basari puanini da goz onune alarak sbs sonrasi tercih yaptilar,bu sene lise 12 icerecek ertelemeler ayni zamanda bu sene lise 9,10,11 siniflarada uygulanmamali, yani bu siniflar da eski sisteme gore dgerlendirilmeli.cocuklarin okul ortalamasi goz onune alinarsk yapilan hesaplamasi kazanilmis hak olarsk degerlendilimelidir. yeni  kanunu muteakip okul tercihi ve yerlestimesi yapilan ogrenciler den itibaren kanunun mevcut hali yani bireysel puani hesaplamasi uygulanabilir. 

tesekur eder saygilar sunarim

egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)