adscode

Seçim Yarışının Galibi Bahçeşehir'de Tartışılıyor!

2004 yılından bu yana Türkiye - Amerika ilişkilerini düzenlediği konferans ve toplantılar aracılığıyla masaya yatıran Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Amerikan Araştırmaları Merkezi, “2012 Amerikan Başkanlık…

Seçim Yarışının Galibi Bahçeşehir'de Tartışılıyor!
Etkinlikler

2012 AMERİKAN BAŞKANLIK SEÇİMLERİ: YARIŞIN GALİBİ BAHÇEŞEHİR’DE TARTIŞILIYOR!
Türk- Amerikan ilişkileri açısından önemli olan bu sürecin analiz edileceği toplantıya akademisyenler ve konunun uzmanları katılacak. 
7 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 10.30-12.30 arasında Beşiktaş Kampüsü’nde basına açık gerçekleştireceğimiz değerlendirme toplantısında Amerikan Seçimleri’nin sonuçları tüm detaylarıyla tartışılacak. Uzmanların ve Amerikan Araştırmaları Merkezi danışma kurulu üyelerinin konuyla ilgili fikirlerini sunacakları toplantıda; Amerikan Başkanlık Seçimleri sürecinde yaşanan gelişmeler, seçim sonuçlarının genel etkileri, Amerika’da başkanlığı kazanan adayın Amerikan Dış Politikası’na olası etkisi; Amerika’nın Ortadoğu Politikası, İran Meselesi, İsrail- Filistin sorununa Amerika’nın bakışı gibi pek çok konu başlığına değinilecek. Ayrıca; yeni başkanlık döneminde Türk- Amerikan İlişkilerinin geleceği de tartışmaya açılacak. 
Yılmaz Esmer, Sabri Sayarı, Sami Kohen, Burak Küntay, Necip Çakır, Sean Cox, Uluç Özülker, Şahin Alpay, Erhun Kula, Nora Fisher Onar, Seyfettin Gürsel, İlkay Sunar gibi pek çok değerli siyaset bilimci, uluslararası ilişkiler uzmanı ve ekonomist tarafından ele alınacak konular kapsamında Amerika’da 7 Kasım itibariyle galibi netleşecek başkanlık yarışının sonuçları irdelenecektir. Bahçeşehir Üniversitesi Amerikan Araştırmaları olarak  düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile birlikte; Amerikan Seçimleri sonuçları ile ilgili kamuoyunun konuyla ilgili bilgilendirilmesi ve konunun farklı yönleriyle tartışılması imkanı yaratılmış olacaktır. 
Tarih: 07 Kasım 2012
Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi, Çırağan Caddesi
Saat: 10:30

www.egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)