adscode

PonART, Öğrencileri Guaj ile Sanatını Göstermeye Davet Ediyor!

PonART, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ‘PonART Guaj ile Tasarım Yarışması’yla güzel sanatlar eğitimi veren üniversitelerin öğrencilerini yaratıcılıklarını sergilemeye davet ediyor.

PonART, Öğrencileri Guaj ile Sanatını Göstermeye Davet Ediyor!
Etkinlikler


1 Kasım’da başlayacak yarışmada eserlerin son teslim tarihi 29 Mart 2013 olacak. Yarışmada ödül alan ve sergileme kazanan eserler ise 27 Nisan 2013 tarihinde Kadıköy Şirket-i Hayriye Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.
PonART, geleneksel hale getirdiği ‘PonART Guaj ile Temel Tasarım Yarışması’nın 3’üncüsünü bu yıl 1 Kasım 2012-29 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Güzel sanatlar eğitimi veren üniversitelerin öğrencilerine açık yarışmada sonuçlar ise düzenlenecek ödül töreniyle birlikte 27 Nisan 2013’de açıklanacak. Ödül alan ve sergilenme hakkı kazanan eserler Kadıköy Şirket-i Hayriye Sergi Salonu’nda sergilenecek.
Katılmak için Almanya’da üretilen, akademik dünyanın tercihlerine uygun PonART veya Kosida guaj kullanımının zorunlu olduğu yarışmada Prof. Mehmet Özer, Prof. Nedret Sekban, Prof. Bedri Karayağmurlar, Prof. Leyla Varlık Şentürk, Prof. Hayati Misman,  Doç.Dr. Lale Altınkurt, Doç. Dr. Hüseyin Elmas, Doç. Dr. Halil Türker ve Rauf Tunçer jüri olarak görev yapacak.
Yarışmaya katılımlar 1 Kasım tarihinden itibaren başlarken eserlerin 29 Mart 2013 tarihine kadar Art Boya Ld. Şti’nin Bostancı Sapağı, Döndü Sok. Timya Center No:12, D:1 adresine gönderilmesi gerekiyor. Değerlendirmeler ise 13 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. Katılımcılar yarışmanın şartnamesini www.artboya.com web adresinden alabilecek.


www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)