adscode

Bravo Çocuklar

Son Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eden Can Bonomo ilk kez Adana'ya geliyor. Gündoğdu Koleji Öğrenci Meclisi'nin organizasyonu olan konserin Kanserli Çocuklar yararına olması etkinliğe…

Bravo Çocuklar
Etkinlikler
Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi ve Çukurova İnteract Kulübü Başkanı Mehmet Gazioğlu, Can Bonomo'nun 9 Kasım'da okul bahçesinde akşam saat 7'de konser vereceğini söyledi.
Gençlerin beğenerek dinlediği Can Bonomo ilkkez geleceği Adana'da şarkılarını Kanserli Çocuklar yararına söyleyecek. Gündoğdu Koleji Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Gazioğlu, Çukurova İnteract Kulübü işbirliği ile organize edilen konsere büyük ilgi gösterildiğini belirterek, "Bilet alarak destek olan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gençlerin sevgilisi olan Can Bonomo gibi önemli bir sanatçıyı ilkkez Adana'ya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlerde herkes gibi çok heyecanlıyız. Öğrenci Meclisimizin projeleri bununla sınırlı kalmayacak" dedi.

















OKUL YÖNETİMİMİZE TEŞEKKÜRLER
Mehmet Gazioğlu, okulları Gündoğdu Koleji'nde Öğrenci Meclisi gibi bir kolun olmasının gurur verici olduğunu anlatarak, "Kendimize ait özel odamız var toplantı ve görüşmelerimizi burada yapıyoruz. Sürekli fikir alış verişinde bulunarak tüm yıl boyunca okulumuz ve Adana için gerçekleştirmek istediğimiz sosyal projelerimiz üzerinde konuşuyoruz. Kurucu Başkanımız sayın Yunus Gündoğdu ve CEO'muz sayın Gökhan Gündoğdu, fikirlerimize ve projelerimize çok değer veriyorlar. Öğrenci meclisimiz okul yönetiminin aldığı kararlarda etkin bir birimdir. Buda bizlere verilen önemin nekadar büyük olduğunu gösteriyor. Her projemizde yanımızda olan bizlere büyük destek veren Yunus Gündoğdu ve Gökhan Gündoğdu'ya arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
BU ÇOCUKLAR ALKIŞLANIR 
Adana Gündoğdu Koleji CEO'su Gökhan Gündoğdu ise öğrenci meclisinin Can Bonomo'yu ilkkez Adana'ya getirmesinin ve konserin Kanserli Çocuklar yararına olmasının büyük bir proje olduğunun altını çizerek, "Bu çocuklar alkışlanır. Hepsini kutluyorum. Okulumuzdaki Öğrenci Meclisimiz yapmak istediği projeleri kararlaştırdıktan sonra okul yönetimininde onayını alarak hayata geçirir. Öğrencilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmaları için çalışan Meclis üyeleri, bazı kardeş okullar içinde kitap, kırtasiye ve okul malzemeleri yardımında bulunmak için kampanyalar yaparken, hastanede ki çocukları ve huzurevinde kalan büyüklerimizi de sık sık ziyaret etmeyi unutmuyorlar" açıklamasını yaptı. 
www.egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)