adscode

Türkiye’nin En Büyük Para Ödüllü 'Amatör Fotoğraf Yarışması'na Kayıtlar Başladı

Uluslararası fotoğraf festivali Bursa Fotofest 2012, Türkiye’nin en büyük para ödüllü amatör fotoğraf yarışmasını düzenliyor! 15-21 Eylül 2012 tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan…

Türkiye’nin En Büyük Para Ödüllü 'Amatör Fotoğraf Yarışması'na Kayıtlar Başladı
Etkinlikler
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ana sponsorluğunda düzenlenen ve gelenekselleşme hedefiyle hayata geçirilen uluslararası fotoğraf festivali Bursa Fotofest; Türk ve dünya fotoğrafçılarını, sergiler, gösteriler, atölye çalışmaları, seminerler, paneller gibi etkinliklerle dolu zengin bir programla Bursa’da buluşturuyor. Bu yıl ikincisi, “İnsanlığın İzleri” konu başlığı ile düzenlenen Bursa Fotofest 2012; dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan insanların, savaşlara, ekonomik problemlere ve doğal kaynakların tükenme tehlikesine rağmen, yaşamın her alanında verdiği o soylu mücadeleyi anlatan fotoğraflara ve böylesine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyor.
Ortadoğu’nun ve Doğu Avrupa’nın en büyük fotoğraf festivali Bursa Fotofest 2012 geniş programı kapsamında; amatör fotoğraf meraklılarına da kucak açıyor. Festival, ulusal fotoğraf yarışmasını “Kentin İzleri”, uluslararası fotoğraf yarışmasını ise “İnsanlığın İzleri” başlıkları altında düzenliyor. Türkiye’nin en büyük ödüllü amatör fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen amatör fotoğrafçılar, 10 Eylül 2012 tarihine kadar www.insanliginizleri.org ve www.kentinizleri.org sitelerinden başvurularını yaparak fotoğraflarını gönderebilirler.
Bursa Fotofest 2012 kapsamında yarışarak ödül ve sergilenme kazanan fotoğraflar; 21 Eylül 2012, Cuma günü festivalin kapanış töreninde düzenlenecek ödül töreni ve sergi ile açıklanacak. Sergilenme hakkı kazanan amatör fotoğraflar; Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi’nin “Griye Veda Renklere Merhaba” adını taşıyan, okullar ve kamu kurumlarının duvarlarını fotoğraflarla süsleyen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sergilenecek.
http://www.bursaphotofest.org/tr/ 

egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)