adscode

Puzzle, Türk Lokumuna Rakip Oldu

Perre -Anatolian Puzzle fotoğraf sanatçısı Şefik Bayram’ın objektifine yansıyan Türkiye manzaralarını özel bir koleksiyonla puzzle’lara taşıdı. Ortaköy’den Peri Bacaları’na kadar Türkiye’nin fotoğraflandığı…

Puzzle, Türk Lokumuna Rakip Oldu
Etkinlikler
Perre-Anatolian, fotoğraf sanatçısı Şefik Bayram’la işbirliği yaparak hobiseverler için Türkiye’yi özel bir koleksiyonla puzzle’lara taşıdı. İşbirliği çerçevesinde İstanbul Ortaköy’den Göreme Peri Bacaları’na, Bodrum Kalesi’nden İzmir Saat Kulesi’ne kadar Türkiye’nin tarihi ve turistik alanları puzzle’lara ilham olurken ülkenin yurtdışına tanıtımı adına da büyük bir adım atıldı. Fotoğraf Sanatçısı Şefik Bayram’ın objektifinden Türkiye fotoğraflanırken ‘Türkiye Manzaraları Puzzle Koleksiyonu’ yurtdışında  büyük ilgi görüyor. Perre-Anatolian’ın ihracatına başladığı koleksiyonda İstanbul Kız Kulesi, yoğun talep alırken hediyeliklerde puzzle Türk lokumuyla yarışır hale geldi.
Koleksiyonun hazırlık aşamaları hakkında bilgi veren Perre-Anatolian Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karlar, “Fotoğraf çekimleri için 5 kişilik özel bir ekip çalışıyor. Bir manzaranın çekimi gün doğuşundan batımına kadar sürüyor. Bu koleksiyonun oluşturulması için İstanbul’dan Göreme’ye, Bodrum’dan İzmir’e kadar çok sayıda tarihi ve turistik şehrimizde çekim gerçekleştirildi. Bu çekimler arasından en özelleri puzzle’lara uyarlandı” dedi. 
“İhracatımızda ilk sırada”Bu koleksiyonun hem Türk hem de yabancı hobiseverler tarafından ilgiyle karşılandığına dikkat çeken Karlar, “Yurtdışına yaptığımız ihracatta ‘Türkiye Manzaraları Puzzle Koleksiyonu’ ilk sıraya oturdu. Yurtdışına hediye göndermek isteyenler bile artık bu koleksiyondan seçtikleri puzzle’ları tercih ediyor. İlgi karşısında yeni çekimlere de başladık” diye konuştu.   600 çeşit puzzle satışa sunuluyorTürkiye’de Sunsout ve Heye markalarının da aralarında bulunduğu 600 çeşit puzzle ve kutu oyunu alternatifini satışa sunan Perre-Anatolian’ın tüm çeşitlerini D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’yle, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde bulmak mümkün. 



egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)