adscode

‘VAN İÇİN ROCK!’ İlköğretim Okulu'nun Protokolü İmzalandı

Geçtiğimiz haftasonu Van'a giderek Milli Eğitim Müdürü ve Van Valisi ile okulun yapılacağı arsayı belirleyen ‘VAN İÇİN ROCK’ temsili ekibi, 7 Aralık Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı ile Ankara'da…

‘VAN İÇİN ROCK!’  İlköğretim Okulu'nun Protokolü İmzalandı
Haberler

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara’da Van depreminde hasar gören okulların yenilenmesi ve yeni okul yapılması için toplu protokol töreni düzenledi.

 

30 Ekim 2011 tarihinde Maçka Küçükçiftlik Parkta 40 sanatçı ve yüzlerce gönüllünün katılımıyla gerçekleşen “VAN İÇİN ROCK” konserinde elde edilen gelirle Van’da yapılmasına karar verilen ilköğretim okulu için de bu törenle protokol imzalanarak en önemli adım atılmış oldu.

 

Organizasyonu temsilen Güneş Duru ve Nadir Duman ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer,  Van’da yapılacak 12 derslikli İlköğretim okulu için 07.12.2011 tarihinde protokol imzaladı.

 

Protokol imzalanan hayırseverler arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Şişli Belediye Başkanlığı, Klüpler Birliği, İstanbul Ticaret Odası, Garanti Bankası, Milli Eğitim Vakfı, Ankara Ticaret Odası, Fatih Belediyesi, UNICEF gibi çeşitli kurumların yanı sıra, Acun Ilıcalı, Saadettin Saran, Muammer Ketenci gibi isimler de vardı.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)