adscode

22. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması İçin Başvurular Başladı

Bayer’in UNEP ile birlikte düzenlediği 22. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nın 2013 yılı teması “Su: Hayatın Kaynağı Nereden Geliyor?” olarak belirlendi. Dünya çapında iki milyon iki yüz bin çocuğun…

22. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması İçin Başvurular Başladı
Etkinlikler
İstanbul, 22 Ağustos 2012 – Bayer ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı’nın (UNEP) düzenlediği 22.Uluslararası Çocuk Resim Yarışması‘nın konusu “Su: Hayatın Kaynağı Nereden Geliyor?” olarak belirlendi. Birleşmiş Milletler’in 2013 yılını “Su Yılı” ilan etmesi nedeniyle su kaynaklarını koruma konusu ekseninde gerçekleştirilecek yarışmada, tüm dünyadaki çocukların, içinde bulundukları çevrede su kaynaklarını tehdit eden konular ile ilgili duygularını ve hayal ettikleri dünyayı kağıda dökmeleri bekleniyor. Yarışmada küresel birinci seçilecek eserin sahibi 2.000 ABD doları ile ödüllendirilirken, altı bölgenin birincilerine 1.000 ABD dolarının yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek.
6 -14 yaş grubundan tüm çocukların katılabileceği yarışmada yer alabilecek resimlerin söz konusu yarışmaya özel olarak hazırlanmış ve sadece bu yarışmada sunulmuş olması gerekiyor. Kullanılacak materyal konusunda bir kısıtlama bulunmayan yarışmaya gönderilecek eserlerin boyutunun A3 veya A4 olması şart koşuluyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin resimlerini  arkasına; ad, soyadı, yaş, adres, telefon numarası ve varsa e-posta adreslerini yazarak 26 Şubat 2013 tarihine kadar Bayer Türk Kimya San. Ltd. Şti.- Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:53 34770 Ümraniye İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor. 
“Yeşil Toplumlar” konulu 21. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nı 13 yaşındaki Amerikalı Diana Fan kazandı.
Bu yıl dünya çapında altı yüz binden fazla  çocuğun katılımıyla gerçekleşen “Yeşil Toplumlar” konulu 21. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nı 13 yaşındaki Amerikalı Diana Fan, bir penguenin gövdesinde uyum içinde yaşayan ve atıklardan korunan insanların hayatlarını tasvir eden resmiyle kazandı. Yarışma kapsamında küresel birinci olan Diana Fan ve Avrupa, Afrika, Kuzey Amerika, Latin Amerika - Karayipler, Batı Asya ve Asya Pasifik olmak üzere altı bölgenin birincileri ödüllerini, 2012 sonunda düzenlenecek uluslararası ödül töreninde teslim alacak.22. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması İçin Başvurular Başladı 
 -Bayer’in UNEP ile birlikte düzenlediği 22. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nın 2013 yılı teması “Su: Hayatın Kaynağı Nereden Geliyor?” olarak belirlendi. 
- Dünya çapında iki milyon iki yüz bin çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen “Yeşil Toplumlar” konulu 21. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’nın küresel birinciliğini 13 yaşındaki Amerikalı Diana Fan elde etti.

www.egitimajansi.com



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)