adscode

Çocuklarınızla Birlikte Eğlencenin Tadını Tepe Nautilus’ta Çıkartın !

Tepe Nautilus’tan Çocuklara Okula Dönüş Hediyesi

Çocuklarınızla Birlikte Eğlencenin Tadını Tepe Nautilus’ta Çıkartın !
Etkinlikler


Türkiye’nin seçkin alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilus,çocuklar için yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Tepe Nautilus,13-23 Eylül tarihleri arasında okula dönüş etkinlikleri kapsamında, KAPLAsihirli tahtalar, Fosil sergisi ve dev oyuncaklar ile eğitmenler eşliğinde pekçok ilgi çekici etkinlik gerçekleştirecek.

 

İlk etkinlik; 15 – 16 eylül tarihlerinde, dünyaca sevilen ve pekçok ödülü olan KAPLA Sihirli Tahtalar etkinliği olacak. Kapla Sihirli Tahtalar, 1988’de Hollanda’lı bir sanat tarihçisi olan Tomvan der Bruggen tarafından bulunmuştur. Başta Fransa olmak üzere pek çok ülkede eğitim sistemine girmiş, eğitici vekeyifli vakit geçirten bir oyuncak olduğu kadar, çocuk ve büyükleri birbirinebağlayan bir oyuncaktır. 3 yaşından itibaren çocuklara ve yetişkinler dahil tümyaş grupları için çalışmaya elverişli Kapla Tahtaları %100 doğal, dünyanın eneski yenilenebilir ormanlarından elde edilmektedir. Kapla’nın mantığı sonderece basittir. Parçalar yapıştırıcı, mıknatıs, klips gibi sabitleyicikullanmadan, tamamen el dengesi ile her birini diğerinin üzerine koyarak inşaedilir. Kapla etkinliği, 14.00 – 17.30 saatleri arasında 1. Kat etkinlikalanında gerçekleşecektir.

 

İkinci etkinlik ise; 13-23 Eylül tariheri arasında yapılacak olanFosil sergisidir. Koleksiyonda bulunan gerçek fosiller, Tepe Nautilsu AVMziyaretçileri için eşsiz bir görsellik sunacak ve yüz milyonlarca yıl öncedengünümüze adeta bir zaman yolculuğuna çıkaracağa benziyor.

Sergidekullanılan fosiller çeşitli canlı gruplarından oluşmaktadır. Örneğin balıklar,yengeç, karides, çeşitli bitki yaprakları ve karada yaşayan canlılara aitkafataslarından oluşmaktadır.

 

Üçüncü ve son etkinlik ise; 22-23 Eylül tarihleri arasındayapılacak olan dev oyuncaklar ve eğitmenlerle eğlenelim –öğrenelm etkinliği.Çocuklara, 2 Dev oyun Ünitesi , planetaryumda  (Gezegen Evi) gözlem  ve eğitimcilerle birlikte“İlk Yardım, Yangın, Güneş Sistemi ve Uzay Boşluğu” eğitimleri sunulacak.

 

TepeNautilus, 13 -23 Eylül tarihlerinde çocuklara, bu muhteşem okula dönüşhediyelerini sunabilmek için tüm çocukları anne ve babalarıyla birlikte TepeNautilus açık otoparkına bekliyor olacak. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)