adscode

Benimle Birgün Çocuk Olur musun?

Dumlupınar Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencilerinin organizasyonu ile gerçekleştirilen “Benimle Birgün Çocuk Olur musun?” isimli çocuk festivalinde yüzlerce çocuk gönlünce eğlendi...

 Benimle Birgün Çocuk Olur musun?
Özel Eğitim

 

Dumlupınar Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim dalı başkanı Yrd. Doç. Dr. Hatice Zeynep İnan ve Öğr.Grv. Taşkın İnan koordinatörlüğünde hazırlanan festival Okçu-Güveçci köy meydanında gerçekleştirildi.  Okçu-Güveçci ilköğretim okulunun katkılarıyla gerçekleştirilen çocuk festivaline DPÜ Çocukoloji  Kulübü, Havacılık Kulübü ve Rock Kültür Kulübü etkinlikleri ile destek verdi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen çocuk festivaline ilgi büyük oldu.

Kütahya’nın dört bir yanından gelen çocuklar Dumlupınar Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik masalarında üniversiteli abla ve ağabeyleriyle eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdiler. Festival kapsamında ödüllü oyunlar, Havacılık Kulübünün gerçekleştirdiği planör ve yamaç paraşütü gösterileri, Rock Kültür Kulübünün muhteşem canlı müziğiyle gün boyunca eğlenen çocuklara festival boyunca ikramlar yapıldı. Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının teknik desteğiyle hayata geçirilen büyük organizasyona havanında güzel olmasını fırsat bilen Kütahyalılar ailece katıldı. 

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen festivalin geleneksel hale geldiğini ve bundan sonraki yıllarda da festivalin   daha büyük organizasyonlarla devam edeceğini belirten festival koordinatörü Öğr.Grv.Taşkın İnan öğrencilerinin bir aydan daha fazla süredir bu organizasyon için hazırlık yaptıklarını festivalde hiçbir aksaklık olmaması için çaba sarf ettiklerini belirterek emeği geçen tüm öğrenciler ve  kulüp üyelerini başarılarından dolayı tebrik ettiğini belirtti. Öğr.Grv.Taşkın İnan ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde maddi desteklerini esirgemeyen bütün şirketlere de teşekkür ettiklerini ilave ederek önümüzdeki yıl daha büyük bir çocuk şenliğinde buluşmak için şimdiden hazırlıklara başlayacaklarını ilave etti.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)