adscode

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 8. Anaokulunu Aydın Germencik’te Açtı

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 8. anaokulunu Aydın’ın Germencik ilçesinde açtı. Yaklaşık 100 öğrenciye eğitim olanağı sunacak olan anaokulu, her zaman olduğu gibi…

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 8. Anaokulunu Aydın Germencik’te Açtı
Etkinlikler

 

Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim olanaklarına sahip olması için çalışan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 8. anaokulunu Aydın’ın Germencik ilçesinde, halka açık düzenlenen bir törenle açtı. Yaklaşık 100 öğrencinin eğitim alabileceği anaokulu, imzalanan protokol gereği Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı.

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 8. okulu olan Aydın Germencik Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu açılış törenine, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık,  Aydın Valisi Kerem Al, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen ve Başkan Yardımcısı Elvan Oktar katıldı.

Halkın ve basın mensuplarının da büyük ilgi gösterdiği törende açılış konuşmasını yapan Gülben Ergen; “Türkiye’nin geleceğini inşa etmek üzere küçük ama önemli bir adım daha atıyoruz. Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak 8. Anaokulumuz Aydın’ın Germencik ilçesine armağan ediyoruz. Umuyorum ki yüzlerce çocuğun pırıl pırıl geleceğinin temelleri bu okulda atılacak” şeklinde konuştu. Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Ergen, daha çok okul yapılabilmesi için herkesten Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağış talebinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda OMO ile Facebook üzerinde hayata geçirilen Çocuklar Hayata Çıksın projesi kapsamında anaokuluna bağışlanan oyun parkı da okulun bahçesinde yerini aldı. Özgürce hayata çıkıp oynayabilecekleri park sayesinde çocukların, hayatı deneyerek, kirlenerek, keşfederek ve eğlenerek tanımaları, böylelikle gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.  Çocuklar Hayata Çıksın projesine 10 bine yakın sayıda anne de, OMO’nun Facebook sayfasında çocuklarının hayata çıktığı mutlu anların fotoğraflarını paylaşarak dahil olmuş, bağış oranının çığ gibi büyümesini sağlamıştı.

Geçtiğimiz Ekim ayında Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer ile bir araya gelerek okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla bir protokol imzalayan Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)