adscode

Doğalgazın Kesilmesi Füzeden Daha Etkili!

Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok derler ya çok doğru. Önceki gece Genç Bakış’ta Patriotları tartışırken çok daha önemli konular gündeme geldi.

Doğalgazın Kesilmesi Füzeden Daha Etkili!
AG Blog

Örneğin Rusya ve İran’a enerji konusundaki bağımlılığımız öylesine artmış ki, olası bir gerginlikte, doğalgaz ve petrol sevkiyatı durduğunda, yaratacağı yıkım en güçlü füzelerden daha fazla olurmuş. Peki bu konuları hiç tartışıyor muyuz? Evet demek mümkün değil. Bırakın sokağı, ekranları, Meclis’te bile konuşulmuyormuş.
Ve daha önemlisi Rusya’nın yarattığı gerginliğin asıl nedeni kendi Patriotlarını bize satmakmış. Putin geldiğinde bakalım kesenin ağzı ne kadar açılacak?..
Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleşen programa, bu konuda fazlasıyla birikimi olan Sinan Oğan ve Mustafa Kibaroğlu konuk oldu. Kibaroğlu hem NATO’ya hem de Genelkurmay’a danışmanlık yapıyor. Oğan’ın akademik hayatının çoğu ise Rusya üzerine.
İşte programdan satır başları:
Tetik kimin elinde?Dr. Sinan Oğan (MHP Iğdır Milletvekili)- Muhalefet olarak her şeye karşı değiliz. Bunun memleketimizin hayrına olacağına inansak destekleriz. Ama Patriotlar yanlıştır.- Meclis’te bu konu gündem değil. Meclis’in milletvekili olarak, bizim bu füzelerin gelişinden resmi olarak haberimiz yok. Almanya, bize bu füzeleri gönderirken meclisine soruyor. Biz ülkemize yabancı asker davet ediyoruz; ama bunu Meclis’e sormuyoruz.- Tetik iddia edildiği gibi bizim elimizde değil. Ayrıca NATO kendisiyle beraber angajman kurallarını da getiriyor.

İşte Abbas Güçlü'nün bugünkü yazısı










Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)