adscode

Fırat Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta yapıldı. 20. Dönem mezunlarını veren Sağlık Hizmetleri Meslek…

Fırat Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı
Özel Eğitim
Düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi yöneticileri,  öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Halifeoğlu, meslek yüksekokulunun tarihinden bahsederek, zaman içerisinde farklı bölümlerin de açılmasıyla birlikte, Fırat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun ülke hizmetine 2034 mezun verdiğini ifade etti.
Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının ardından iyi yetişmiş, donanımlı, alanlarında uzman sağlıkçıları ülke hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. İhsan Halifeoğlu, “Bugünden itibaren çalışma hayatına atılıyorsunuz. Bu süre içerisinde birçok engelle karşılaşacaksınız. Bu engellerin hepsini aşacak bilgi ve donanıma sahipsiniz. Her türlü mesleki zorluk karşısında mesleki başarınız sizleri mutlu etmelidir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mezun öğrenciler başarı belgelerini almak üzere sahneye çıktı.
Öğrencilere başarı belgelerini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Halifeoğlu ile Fırat Üniversitesi yöneticileri verdi.
Mezuniyet töreni programı, Fırat Express grubunun konseri ve kep atma töreni ile son buldu.
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)