adscode

Geç Kalan Okul Onarımı Velileri Kızdırdı

Adapazarı'nın Sapanca İlçesi'nde 330 öğrencinin eğitim gördüğü Sapanca Anadolu Lisesi binasını güçlendirmek için okulların açılmasına kısa süre süre kala başlatılan çalışmaları müteahhit firma verdiği…

Geç Kalan Okul Onarımı Velileri Kızdırdı
Özel Eğitim
Adapazarı'nın Sapanca İlçesi'nde 330 öğrencinin eğitim gördüğü Sapanca Anadolu Lisesi binasını güçlendirmek için okulların açılmasına kısa süre süre kala başlatılan çalışmaları müteahhit firma verdiği süre içinde tamamlayamayınca 330 öğrenci başka okulda eğitim yapmak zorunda kaldı. 

Sapanca'da Anadolu Lisesi binasının güçlendirilmesi için ihale geç açılınca çalışmalarda geç başlatıldı. İhaleyi kazanan firma, okulların açılmasına 10 gün kala çalışmaya başlamasına rağmen işi tamamlayamadı. En az 2 haftalık daha iş olan ve sıraları da bahçede bekletilen lisenin öğrencileri Sapanca Şehit Albay Güney Ekinci Lisesi'nde misafir olarak eğitim görmeye başladı. Bir okulda üst üste eğitim yapılmasına öğrenci velileri tepki göstererek Sapanca Milli Eğitim Müdürlüğü'nü suçladı. 

Öğrenci velileri güçlendirme çalışmasının okulların tatile girmesiyle birlikte başlaması gerektiğini belirterek, "İhaleyi neden geç yaptılar? Tüm suç yöneticilerde. Çocuklarımızın günahı ne?" diye sordu. Sakarya Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı çalışmaların en geç 2 hafta içinde tamamlanıp okulun yeniden öğretime açılacağını söyledi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)