adscode

Snowbord’ta çeyrek finali geçemedik!

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda Snowboard Erkekler ve Bayanlar Final müsabakaları oynandı...

Snowbord’ta çeyrek finali geçemedik!
Özel Eğitim

 

Bayanlar SBX kategorisinde Çek kayakçı Klara Koukalova altın madalyanın sahibi olurken, erkekler de Alman kayakçı Konstantin Schad altın madalya kazanan isim oldu.

 

Erzurum'da devam eden 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın dördüncü gününde Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Snowboard Erkekler ve Bayanlar SBX klasmanında finaller tamamlandı. Palandöken'deki yarışlarda, erkeklerde Alman Konstantin Schad 208 puanla altın madalya kazandı. 208 puanla müsabakayı tamamlayan İtalyan Omar Visintin gümüş madalyanın sahibi olurken, vatandaşı Federico Ramio ise bronz madalya kazandı. Bayanlarda ise Çek kayakçı Klara Koukalova 180 puan toplayarak altın, Fransız Clarie Charotot 144 puanla gümüş, 108 puan toplayan Çek kayakçı Martina Krejcova üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bayanlar SBX kategorisinde yer alan Türk kayakçılar Sevda Sayar ve İdil Pınar ise çeyrek finali geçemedi.

 

Palandöken'deki yarışlara Erzurumluların yanı sıra ülkelerini desteklemeye gelen yüzlerce turist yoğun ilgi gösterdi. Palandöken Dağı'nın 2 bin 300 rakımında yaklaşık 3 saat süren yarışları izleyen bazı turistler, Karadeniz müziği eşliğinde Horon oynarken, yarış pistlerin yanında buldukları poşelerle de kayarak lapa lapa yağan karın keyfini doyasıya çıkardılar.

 

Öte yandan Palandöken ilçesindeki Buz Paten Sarayı'nda düzenlenen kısa mesafe sürat pateni yarışlarında ise Türk sporcular rakiplerinin çok gerisinde kalmalarına rağmen Erzurumlular sporculara alkışlarla destek verdi. Bu arada, 1 Şubat'ta yapılacak olan artistik patinaj için çiftler antrenmanlarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)