adscode

Üniversiteliler ETİ Fest’te coştu!

İstanbul Üniversitesi Bahar Şenlikleri ETİ Fest ile renklendi. ETİ Fest’in keyifli gündüz etkinlikleriyle eğlenen İstanbullu gençler, gece Yalın konseri ile coştu...

Üniversiteliler ETİ Fest’te coştu!
Özel Eğitim

 

Gittiği her şehirde on binlerce hayranına keyifli dakikalar yaşatan YALIN, 30 bin kişiye verdiği konser ile İstanbul Üniversitesi’ni salladı.

 

Gençlerin heyecanla beklediği ETİ Fest, tüm heyecanı ile üniversitelerde eğlence fırtınası estiriyor. Geçtiğimiz 3 yılda 1 milyondan fazla üniversiteli gence ulaşan ve bahar şenliklerine ayrı bir renk katan ETİ Fest, dördüncü yılında yaklaşık 900 metrekare büyüklüğündeki festival alanında 30 bin öğrenciye unutulmayacak aktiviteler yaşattı.

 

ETİ Fest’in üçüncü durağı İstanbul Üniversitesi’nde, basın mensuplarıyla bir araya gelen YALIN, “Ürünleri ile mutluluk veren ETİ’nin bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiği ETİ Fest organizasyonunda, 5 ilde 5 üniversitede gençlerle buluşuyorum. ETİ Fest kapsamında Ankara, Eskişehir ve İstanbul’dan sonra Konya ve Trabzon’da da konserler vereceğim.” dedi.

Yüzlerce kilometre yol kat ederek 5 ilde 5 üniversitenin bahar şenliklerinde gençlerle buluşan ETİ Fest’in 9 Mayıs’ta Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde başlayan yolculuğu, 18 Mayıs’ta Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde son bulacak.

 

ETİ Fest ile “Gündüz Gece Eğlence”…

 

Gençlerin heyecanına ve dinamizmine ortak olmak amacıyla düzenlenen ETİ Fest’te, gençler gündüz çılgın aktivitelerle stres atarken gece de Funky “C” ve Yalın’ın sahne performansıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşıyor.

 

Etkinliklerin ETİ Tutku Tutku Falı, ETİ Maximus langırt, ETİ Popkek Karaoke, ETİ Cin Yetenek Yarışması, ETİ Form Trambolin, ve ETİ Crax Perküsyon Show olarak sıralandığı ETİ Fest’te kişisel yeteneklerini sergileme şansı yakalayan gençler, sürpriz hediyeler de kazanabiliyor. Aktivitelerle eğlenceye doyan öğrenciler ETİ Browni Keyif Köşesi’nde dinlenme fırsatı buluyor. Gençlerin ETİ ürünleri ile çektirdiği mutlu fotoğraf kareleri ise ETİ Fest boyunca “Mutluluk İki Parmağının Arasında” standının ekranlarında sergileniyor.

 

ETİfest ile “gündüz, gece eğlence” de neler var?

 

“Mutluluk iki parmağının arasında”: Standda, kampusta ve ETİ Fest alanında çekilmiş olan fotoğraflar ekranlarda sergileniyor ve isteyen öğrenciler kendi fotoğraflarını alabiliyorlar. Ayrıca bu fotoğraflar konser sırasında da dev ekranlarda yayınlanıyor.

 

 

ETİ Tutku: ETİ Fest’in en eğlenceli alanlarından biri olan ETİ Tutku köşesini ziyaret edenler, sihirli küreye dokunarak fallarını öğrenebiliyor.

 

ETİ Browni: ETİ Browni keyif köşesinde rahat koltukların üzerinde keyif yapabilen öğrenciler, bir yandan da çeşitli oyunları oynama fırsatı yakalıyorlar.

 

ETİ Crax Perküsyon Show: Çeşitli ritm aletlerinin bulunduğu ETİ Crax köşesinde öğrenciler, alanda ister tek başlarına isterlerse ekip halinde elektronik müzik performansı sergileyebiliyor, workshop’lara katılabiliyorlar.

 

ETİ Cin: Yetenekliyim ama keşfedilmedim diyen gençler! Eti Cin sahnesine bekleniyorsunuz! İster şarkı söyleyin, ister dans edin, özel yeteneği olduğuna inanan tüm gençlere açık olan sahnede en çok ilgi toplayıp, alkış alan kişi veya gruplara ETİ hediye paketleri hediye ediliyor.

 

ETİ Popkek: Kek dünyasının yıldızı Popkek, müzik ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Hamurunda starlık olanlar, yeteneklerini karaokede sergiliyorlar.

 

ETİ Maximus: Langırt masalarında gücünü göstermek isteyenler bu standa. Teke tek ya da ekiplerle yarışabileceğiniz bir güç gösterisi olacak. Bileğine güvenenler için…

  

ETİ Fest ile ilgili detaylı bilgi için www.facebook.com/etifest adresine tıklamak yeterli…

 

“ETİ Fest 11” Takvimi

 

09 Mayıs : Ankara Hacettepe Üniversitesi

 

11 Mayıs : Eskişehir Anadolu Üniversitesi

 

13 Mayıs : İstanbul Üniversitesi- Avcılar Kampüsü

 

16 Mayıs : Konya Selçuk Üniversitesi

 

18 Mayıs : Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)