adscode

Yine yetiştirme yurdunda skandal!

AKSARAY’da yaşları 11- 16 arasında değişen 6 kızla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen, aralarında 18 yaşının altında olanların da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı...

Yine yetiştirme yurdunda skandal!
Özel Eğitim

 

Arkadaş oldukları belirlenen A.A. (11), K.D. (13), K.A. (13), B.A. (13) ablası R.A. (15) ve D.C. (16) adlı kızların erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri bilgisi üzerine Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçti. Polis, 6 kızın ifadeleri doğrultusunda bugün saat 04.00 sıralarında eş zamanlı olarak 25 eve operasyon düzenledi.

 

Operasyonda aralarında 18 yaşından küçüklerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Polis ayrıca 5 kişinin de taNık olarak ifadesine başvurdu.

 

 

Gözaltına alınanlardan U.G. (14), İ.T. (16), A.K. (16), M.İ. (16), Y.E. (16), İ.Y. (16), O.Ç. (17), İ.T. (18), M.K. (18), Caner D. (20), Turgay G. (26), Ahmet B. (29), Necip E. (41), Mustafa O. (46) ve Hazım Ç. (51), Aksaray Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolundan geçirildi. Diğer 5 süphelinin de daha sonra hastanede sağlık kontrolundan geçirileceği belirtildi. Emniyet yetkilileri şüphelilerin sorgularının devam ettiğini, yeni gözaltılar olabileceğini söyledi.

 

Bu arada şüphelilerin cinsel ilişkiye girdiği belirtilen 6 kızdan 16 yaşındaki D.C.’nin Yetiştirme Yurdu’nda kaldığı ileri sürüldü, ancak bu bilgi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerince doğrulanmadı. D.C.’nin bir süre Sosyal Hizmetler’e bağlı 7-12 yaş grubundaki çocukların kaldığı Cevat Meliha Özel Çocuk Yuvası’nda  barındığı ancak ailesinin yaşını büyüterek yurttan aldığı ileri sürüldü


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)