adscode

YTÜ’de NON-STOP Eğitim

Türkiye’nin ilk ve tek ISO9001 belgeli üniversitesi YTÜ’de mezuniyet coşkusu yaşanırken, yaz döneminde de eğitim rüzgarı esmeye devam ediyor.

YTÜ’de NON-STOP Eğitim
Özel Eğitim
Son dönemde akademik eğitimden sosyal ve kültürel faaliyetlere, idari hizmetlerden fiziki yapılanmaya kadar büyük atılım içinde olan ve özellikle Üniversite Sanayi işbirliği konusunda sıkça adından söz ettiren Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), yaz döneminde de boş durmuyor. 
Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin ilk ve tek ISO9001 belgeli üniversitesi unvanını kazanan YTÜ, eğitim seferberliğini, yaz döneminde de sürdürüyor. Bir yandan senenin ilk mezunlarının mutluluk ve coşkusu yaşanan YTÜ’de, bir yandan da yeni eğitimlerin heyecanı var. TSE’nin “Marmara Kalite Günleri” etkinliğinde 5000’in üzerinde katılımcı ağırlayan YTÜ’de, tüm fakültelerin yaz okullarının yanı sıra, Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca 07-12 yaş grubuna yönelik yaz spor okulu ile minikler de düşünülmüş. 
“Marmara Kalite Günleri” ne 5000’in üzerinde katılımcı
Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Marmara Bölge Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Marmara Kalite Günleri’ne 5 binden fazla katılımcı YTÜ’de eğitim alıyor. Dün başlayan ve 29 Haziran’a kadar devam edecek olan toplantının katılımcı sayısının çokluğu nedeniyle, Guinness  Rekorlarına müracaat edildi. 
Yıldız SEM’den farklı branşlar
Sürekli Eğitim Merkezi (SEM)’de lider konumunda olan Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bu alandaki çalışmaları yaz aylarında da sürüyor. Beden dilinden çocuk üniversitesine, bilişim eğitimlerinden yabancı dil programlarına kadar 142 ayrı branşı olan Yıldız SEM, yaklaşık 3200 kişiye eğitim vermekte. 
Minikler de unutulmadı
Yıldız Teknik Üniversitesinde yaz aylarının en renkli, etkinlerinden biri de 7-12 yaş gruplarına verilen Yaz Spor Okulu eğitimi. Akademik ve idari personelin çocuklarının indirimli olarak faydalandığı etkinliğe, üniversite dışından da katılım sağlanıyor. Hafta’nın 4 günü sabahları yüzme ile başlayan aktiviteler, öğleden sonra basketbol, voleybol, oryantring, modern dans, halk oyunları, resim, müzik gibi eğitsel oyunlarla devam ediyor ve haftanın bir günü de kültürel gezi piknik vs… etkinlere ayrılıyor. 
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)